Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Μια νικη μακρια απο τον τελικο!

Η μιση δουλεια εγινε! Μετα απο ενα νωθρο ξεκινημα και ανετο χασιμο του πρωτου σετ, η ομαδα σοβαρευτηκε, επαιξε συμφωνα με τις δυνατοτητες της και πηρε τη μια απο τις δυο νικες που χρειαζεται για την εισοδο στον τελικο του πρωταθληματος, με σκορ 3-1 (15-25, 25-21, 25-21, 25-19).
Ο αντιπαλος, οι πολυ αξιομαχοι Τραχωνες, πιστεψε στη νικη, πηρε το πρωτο σετ, παλαιψε μεχρι τελους αλλα δεν καταφερε τελικα να αντιστρεψει το πλεονεκτημα εδρας. Οι οπαδοι και των δυο ομαδων, που γεμισαν το 'Π. Σαλπεας', ειδαν ενα ωραιο παιχνιδι, με γεματα σετ, με αρκετες φασεις διαρκειας και υποστηριξαν με θερμη τις ομαδες τους μεσα σε απολυτα αθλητικα πλαισια, οπως αρμοζει αλλωστε στην ιστορια και το προφιλ των δυο ομαδων.
Μετα το κακο πρωτο σετ καμμια παικτρια μας δεν υστερησε σε αποδοση, ιδιαιτερα αποτελεσματικες ομως στο τελειωμα των επιθεσεων ηταν οι Χατζηκωνσταντη και Λιουκα καθως και η Μπουρμπη, που εκτος απο το συνηθισμενο ρολο της τελειωσε και αρκετες φασεις πανω στο φιλε . Ο coach Σ. Μαρμαρινος παρενεβη λιγες αλλα ουσιαστικες φορες στη ροη του παιχνιδιου, κυριως τις στιγμες που οι Τραχωνες πλησιαζαν στο σκορ και εβαλε ενα ακομα λιθαρακι στην επιτυχημενη φετεινη μας παρουσια στο πρωταθλημα.
Η διαιτησια [Μενεσλης(Α), Μηλιωρης(Β), Βλαχος(Επ.), Μεταξα(Επ.)] περασε απαρατηρητη -δειγμα απολυτα θετικο- και εκανε ελαχιστα ισοκατανεμημενα λαθη που δεν επηρεασαν το αποτελεσμα και δεν ειναι και ευκολο και να αποφευχθουν τελειως σε ενα σπορ με τοσες πολλες φασεις οπως το βολλευ.
Η συνεχεια στους Τραχωνες οπου χρειαζομαστε μια ακομα νικη για να βρεθουμε στον τελικο του πρωταθληματος. Κοριτσια γερα.....και εμεις απο κοντα!!!