Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Η PEPSICO-ΗΒΗ στο πλευρό μας

Πολλές ευχαριστίες οφείλει το τμήμα βόλλευ του Α.Ο.Φ. Πορφύρας στην κα Αριάδνη Καρπαθάκη , Brand Manager της PEPSICO--ΗΒΗ ,όπως και στη συνεργάτιδα της κα Βάσω Γεωργοπούλου για την ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση τους σε αίτημα χορηγίας που υπεβλήθη απο το τμήμα μας .
Πλέον η PEPSICO--ΗΒΗ έχει δεσπόζουσα θέση μεταξύ των χορηγών των ομάδων του γυναικείου τμήματος βόλλευ του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ,τις οποίες προμήθευσε με προιόντα του Ομίλου .
Η χορηγία της PEPSICO--ΗΒΗ προς το τμήμα βόλλευ του Α.Ο.Φ. Πορφύρας θα εγκαινιασθεί ήδη απο το πρώτο παιχνίδι των πλαίυ οφφ της γυναικείας ομάδας μας ,την Κυριακή με αντίπαλο τους Τράχωνες ,στην προσπάθεια διεκδίκησης της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία .
Χάρις ειδικώς στην κα Καρπαθάκη καλύπτονται πλήρως και οι άλλες ομάδες του τμήματος μας καθώς και οι αθλήτριες των Μίνι ,συνολικά δηλαδή τα 100 κορίτσια των υποδομών μας .
Το γεγονός ότι ένας κολοσσός όπως η PEPSICO--HΒΗ μας εμπιστεύεται περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για μας κι υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της εκτίμησης που δείχνει στην προσπάθεια που γίνεται ,πρώτα και πάνω απο όλα για υγιή αθλητισμό .