Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Το πάθημα να γίνει μάθημα

Η γυναικεία ομάδα βόλλευ του Πορφύρα έχασε -δίκαια- απο τους Τράχωνες εκτός έδρας με
3-1 σετ και πλέον κάθε ομάδα έχει απο 2 νίκες στο ενεργητικό της .Ο παράγοντας έδρα έχει καταλυτική σημασία ,όπως αποδεικνύεται στην πράξη, καθώς ο Πορφύρας νίκησε και στα δύο ματς στο ''Σαλπέας'' όπως συνέβη αντίστοιχα και με τους Τράχωνες .
Το καθοριστικό ματς ,που θα αναδείξει την ομάδα η οποία θα προκριθεί στον τελικό των πλαίυ οφφ ,όπου περιμένει ο Θρίαμβος να μάθει ποιός θα είναι ο αντίπαλος του ,θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαίου στις 20.00 ,στ0 γήπεδο ''Παναγιώτης Σαλπέας ''το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα γεμίσει .
Θα περιμένουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε τους φίλους μας απο τους Τράχωνες και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ,αντάξιο της δυναμικότητας και της ιστορίας των δύο ομάδων.
Πιστεύουμε ότι το πάθημα θα γίνει μάθημα και αυτή τη φορά η ομάδα του Πορφύρα θα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της και θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων όσοι είναι δίπλα στον προπονητή και τις αθλήτριες μας και περιμένουν μία εμφάνιση ανάλογη της βαθμολογικής τους θέσης.
Καλό μήνα σε όλες κι όλους και καλή διασκέδαση την Κυριακή σε ένα ματς στο οποίο θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με πολλά κοινά και πάνω απο όλα με άρρηκτους δεσμούς φιλίας που επιβεβαιώθηκαν και με την άψογη φιλοξενία που ,όπως πάντα ,είχαμε στους Τράχωνες και για την οποία ευχαριστούμε θερμά .