Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Η τρίτη θα είναι φαρμακερή

Βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας και με την βοήθεια και των διαιτητών που έσπευσαν να μας αποτελειώσουν ''για να δέσει το γλυκό '' --ή μήπως για να μη χαλάσει η συνταγή...---καταφέραμε να αποκλεισθούμε απο τον τελικό των play off.
Η εντός έδρας ήττα μας με 3-1 απο τους Τράχωνες ήταν καταδικαστική. Στοίχισε τον αποκλεισμό μας. Οι αθλήτριες μας προσπάθησαν ,τα έδωσαν όλα αλλά έλειψε η ουσία κι αυτό μας στοίχισε. Στην ήττα δεν ξεχωρίζει ποτέ κανείς και καμμία αλλά η αλήθεια είναι ότι ειδικά απο ορισμένες προσπάθειες που είδαμε ,πράγματι συγκινηθήκαμε. Στο τέλος όμως αποδείχθηκε ότι πληρώνουμε τα λάθη που έγιναν απο την αρχή της περιόδου .
Η αυτοκριτική είναι πράγματι απαραίτητη . Ωστόσο ο Πορφύρας μας πωρώνει όσο πιο πολύ μας πληγώνει. Κι επειδή κάποιοι περίεργοι μπορεί και να θέλουν να τα παρατήσουμε εμείς όχι μόνο δε θα τους κάνουμε το χατήρι αλλά θα γυρίσουμε ακόμα πιο δυνατοί την επόμενη σαιζόν. Θα μάθουμε απο τα λάθη μας και θα γίνουμε σοφότεροι .
Ο Πορφύρας είναι εδώ κι η τρίτη προσπάθεια του για άνοδο θα είναι φαρμακερή . Παιχνίδια πάντως μαζί μας δε θα ξανακάνει κανείς. Το καλαμπούρι τελείωσε.
Να μη ξεχάσουμε βέβαια να δώσουμε συγχαρητήρια στις αθλήτριες των Τραχώνων .Μπράβο στα κορίτσια που πήραν την πρόκριση στον τελικό.