Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Απροσμενο τελος!

Τοσο απροσμενο που οσοι φιλοι δεν ηταν στο γηπεδο και εμαθαν το νεο τηλεφωνικα επαιρναν ξανα και ξανα θυμωμενοι για την πλακα που νομιζαν οτι τους καναμε! Τοσο απροσμενο που
-δεν θα κουραστουμε να το λεμε - οι αξιομαχοι και σοβαροι αντιπαλοι, πρωτα πανηγυρισαν μουδιασμενα και μετα ξαναδειασαν τις βαλιτσες των διακοπων που ειχαν ετοιμασει! Ολη τη χρονια γεμισαμε την καρδαρα με υπομονη και σχεδιο και στους δυο τελευταιους αγωνες χυσαμε το γαλα στο λιμανι και πεταξαμε και την καρδαρα στους διαιτητες!
1-3 λοιπον (25-27, 25-17, 17-25, 21-25) και ολες μας οι ευχες στους Τραχωνες στη δυσκολη προσπαθεια τους για ανοδο στην Α2. Γιατι και πως μας τριβελιζουν απο χθες το μυαλο και στοιχειωνουν τις μεταξυ μας κουβεντες. Φυσικα και δε θα το ριξουμε στο 'αυτα εχει ο αθλητισμος' αλλα και σιγουρα δε θα αναθεματισουμε τους ανθρωπους που τις δυο τελευταιες χρονιες μας εχουν συγκινησει με την προσπαθεια και τις επιτυχιες τους.
Αν ομως βασικη λειτουργια μιας φιλοδοξης ομαδας ειναι η εσωτερικη κριτικη εξισου εποικοδομητικο ρολο παιζει και η δημοσια κριτικη ιδιως οταν γινεται απο ανθρωπους που γνωριζουν και αγαπουν την ομαδα. Επωνυμα λοιπον θα καταθεσουμε την αποψη μας με μονο στοχο στην επομενη σαιζον να κανουμε το παραπανω βημα που γυροφερνουμε τα δυο τελευταια χρονια.
Και ενα quiz για την Κυριοπουλου και τον Παπαδογιαννη που εκαναν τους διαιτητες στον τελευταιο μας αγωνα (αν σας διαφευγει, διαιτητης σημαινει κριτης, δικαστης και οχι πρωταγωνιστης του αγωνα): ποιος ειναι ο τελευταιος αγωνας που θυμαστε να βρισκεται στο 1-2 και 21-23, να γινεται 21-24 με μετατροπη του block out σε out και 21-25 και 1-3 με κιτρινη καρτα στον παντελως κοσμια διαμαρτυρηθεντα-αδικηθεντα προπονητη; Και ακολουθουν οι φαιδροτητες: η πρωτη κανει σημα να συνεχιστει ο αγωνας που μολις εληξε με τις αποφασεις της και ο δευτερος κουναει χερια-ποδια για να την ενημερωσει οτι 'δεν εχει αλλο'! Κοινως δεν ξερουμε που παταμε και που βρισκομαστε. Και δεν τελειωσαμε: οι προστρεξαντες συνδικαλιστες-προισταμενοι ισχυριζονται θυμωμενοι πως δεν πρεπει να διαμαρτυρομαστε γιατι δεν παιξαμε καλα (sic) και στο τελος-τελος τι να κανουμε αυτους τους διαιτητες εχουμε! Να τους χαιρεστε! Και στους Τραχωνες χασαμε 4 μερες πριν αλλα οι Κουτσουλας(Α),Τσιμπινος(Β),Κολτσιδας(Επ),Τοψιδελης(Επ) περασαν εντελως απαρατηρητοι και αυτος ειναι ο ορισμος της καλης διαιτησιας.