Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Μετά έχουμε και παράπονα....

Το τμήμα βόλευ γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ,δια του Ιδρυτή και Γενικού Αρχηγού του κ.Μανώλη Κελέκου ,παρέστη στην συνάντηση που έγινε την Τετάρτη 10 Ιουνίου ,στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ,ανάμεσα στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ενωσης μας και τα σωματεία της δύναμης της ,με αντικείμενο συζήτησης τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και θέματα τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2008-09 και συζήτηση και προτάσεις για τη νέα σαιζόν 2009-2010.
Δυστυχώς ,απο το σύνολο των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ενωσης μας εκπροσωπήθηκαν πολύ λιγότερα ακόμα κι απο τα μισά αφού μόλις 8 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.
Μετά βέβαια έχουν και παράπονα πολλοί και μιλούν με ...κροκοδείλια δάκρυα για τα παιδάκια και την ανάπτυξη των υποδομών και στο τέλος βγάζουν και μία...κορώνα εναντίον των...αρχών ,του....κράτους ,του...σχολικού συστήματος και ίσως κι εναντίον των Τούρκων που μας κράτησαν σκλαβωμένους για πολλά χρόνια ...
Ο κ.Κελέκος κατέθεσε ενδιαφέρουσες και ρηξικέλευθες προτάσεις ενώ το επίπεδο της συνάντησης ήταν υψηλότατο καθώς η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ενωσης μας (αποτελείται απο τους κ.κ. Διονάτο και Πάγκαλο ) παρουσίασε ιδέες που πράγματι θα βοηθήσουν αφού στόχος όλων μας είναι τα παιδιά να έχουν πιο πολλούς αγώνες σε ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα απο το οποίο θα αποκτήσουν κίνητρα και θα βελτιωθούν.
Τηρουμένων των αναλογιών ,η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να γίνουν καλύτερα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αφού αυτό θέλουμε όλοι όσοι αγαπούμε πραγματικά το βόλευ και συναισθανόμαστε τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειες τους και φυσικά απέναντι στους συλλόγους μας .
Ο Πορφύρας χαιρετίζει με ικανοποίηση τέτοιες πρωτοβουλίες κι είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε και να βοηθήσουμε και πάνω απο όλα για να δείξουμε έμπρακτα σε αυτούς που συνεχίζουν να έχουν μεράκι γι αυτό το άθλημα και την ανάπτυξη ότι υπάρχουν κοντά τους κι άλλοι που σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο κι ονειρεύονται .