Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ποδαρικό στο Μοσχάτο

Πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας στο Μοσχάτο όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα ,στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ΄ΕΣΠΕΔΑ ,στις 21 Οκτωβρίου ,δύο μήνες δηλαδή μετά απο την έναρξη της προετοιμασίας μας αφού φέτος υπήρξε αρρυθμία εξαιτίας των εμπλοκών απο την αύξηση του αριθμού των ομάδων της κατηγορίας απο τις 12 στις 14.
Το Μοσχάτο είναι ιστορική ομάδα που επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία .Το καλοκαίρι μάλιστα μας παραχώρησε με υποσχετική την κεντρική Αφροδίτη Χατζηπαυλή για την ομάδα μας των νεανίδων.
Στη δεύτερη αγωνιστική θα παίξουμε και πάλι εκτός έδρας ,με τον Μίλωνα και στο γήπεδο μας θα αγωνισθούμε μετά απο την...παρέλαση για πρώτη φορά ,απέναντι στην Αργυρούπολη.
Στη συνέχεια ,είναι διαδοχικά οι αγώνες με Ηλιούπολη ,Προοδευτική ,Πειραικό ,Αιγάλεω,Φοίνικα,Ευρυάλη,Φιλία ,Τράχωνες ,Ιριδα κι Ιλιο.
Στο Κύπελλο κληρωθήκαμε με την Αργυρούπολη εκτός έδρας κι η νικήτρια ομάδα αυτής της αναμέτρησης ,που θα είναι εντέλει μονή κι όχι διπλή ,θα παίξει με την νικήτρια της συνάντησης Τράχωνες--Αιγάλεω.