Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Παιχνίδι στην Αμφιάλη για τις Κορασίδες

Για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει σε επίσημο παιχνίδι ομάδα του τμήματος βόλει του Πορφύρα τον Αρη Αμφιάλης ,ιστορικό σωματείο που την τελευταία τριετία αναπτύσσει και το βόλει και μπράβο του γι αυτό αφού εδρεύει σε πολυάνθρωπη περιοχή με πάρα πολλά παιδιά κι αγάπη για τον αθλητισμό .
Την Κυριακή ,στις 12.30 το μεσημέρι ,οι Κορασίδες μας θα παίξουν με τον Αρη Αμφιάλης σε αναμέτρηση για τον Ε΄Ομιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ .Στον Αρη Αμφιάλης έχουμε δώσει δανεική γι ένα χρόνο ,για την γυναικεία ομάδα του ,την νεάνιδα μας Δώρα Βασιλογιαννακοπούλου .
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Αμφιάλης ,δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Σιταποθηκών .
Οπως καταλαβαίνετε ,κάθε περιοχή και γειτονιά που είναι όμορη με τον Δήμο Πειραιά έχει απο τουλάχιστον ένα κλειστό όταν η δική μας πόλη με τους 260.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους και τους πολύ περισσότερους κατοίκους έχει ουσιαστικά ...ενάμιση κλειστό για τα παιδιά μας και τις ομάδες γυναικών κι ανδρών σε βόλει και μπάσκετ .
Οσοι ασχολούμαστε με ομάδες στον Δήμο Πειραιά πρέπει πραγματικά να είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί και ακραίοι πεισματάρηδες....