Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια

Αξίζουν συγχαρητήρια στα 8 κορίτσια της ομάδας Νεανίδων του Πορφύρα που αγωνίσθηκαν απόψε στον Κορυδαλλό απέναντι στην Αρτεμις καθώς προσπάθησαν και τα κατάφεραν να σταθούν με αξιοπρέπεια κι ειδικά οι μικρότερες σε ηλικία έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά εφόσον δουλέψουν συστηματικά και με αφοσίωση.
Η Αρτεμις ,νίκησε ,αδιαφιλονίκητα δίκαια ασφαλώς ,με 3-0 σετ (25-11,25-13 και 25-14) και επιβεβαίωσε ότι έχει ποιότητα που την κατατάσσει μέσα στις καλύτερες ομάδες Νεανίδων όχι μόνο στην ΕΣΠΕΔΑ αλλά σε όλη την Ελλάδα .
Ο Πορφύρας αγωνίσθηκε δίχως τις ασθενούσες Χατζηπαυλή ,Α.Πρίφτη ,τις τραυματίες Πέτσα και Κορωναίου αλλά και χωρίς τις Μουρέλου ,Τρεμούλη ,Δελαγραμμάτικα και την Βρανά.
Η ομάδα μας ,ωστόσο ,ήταν αγωνιστική και οι προσπάθειες των Φικάι (αρχηγός),Φ.Χατζηπέτρου ,Χαλβατζή, Θ.Δημητρίου ,Σ.Χατζηπέτρου και των 14χρονων Τσιραντωνάκη και Τσαβαρή όπως και της 13χρονης Λιάρου (λίμπερο) ήταν αξιέπαινες .
Οφείλουμε βέβαια να σημειώσουμε ότι κι απο την Αρτεμις έλειπε μία πολύ καλή αθλήτρια που είναι τραυματίας και της ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα σε πλήρη ετοιμότητα ,η Οικονομάκη.
Ευχαριστούμε το φίλο σωματείο της Αρτεμις Κορυδαλλού για την ΑΨΟΓΗ φιλοξενία κι ειδικά τον πρόεδρο του κ.Γιώργο Σαραντέα και τον συνεργάτη του κ.Παναγιώτη Σαραντέα ,οι οποίοι μας υποδέχθηκαν με θέρμη και έδειξαν ότι αντιλαμβάνονται με την ίδια λογική με εμάς το υψηλό επίπεδο καλών σχέσεων που αναπτύσσεται ανάμεσα στις δύο ομάδες .
Συγχαρητήρια στην Αρτεμις για την νίκη και στα παιδιά μας για την προσπάθεια τους .
Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου ,στις 16.30 ,στο βοηθητικό γήπεδο του ''Παναγιώτης Σαλπέας'',οι Νεάνιδες μας θα δώσουν το εξ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αργυρούπολη και την Κυριακή οι Κορασίδες μας θα υποδεχθούν ,στις 16.00,στο ίδιο γήπεδο ,τον Εσπερο .
Εφόσον τα κορίτσια του Πορφύρα βγάλουν ενέργεια στο γήπεδο θα δούν και την ανταμοιβή των κόπων τους .Μπαίνουμε σε καλό δρόμο και μπορούμε να χαμογελάμε αφού αφήσαμε πίσω αυτόν τον ..μαύρο Οκτώβριο που περάσαμε .