Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Κοντά και στα κορίτσια που έφυγαν

Το τμήμα βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας λειτουργεί με συγκεκριμένες αρχές και πάντα με τη λογική της οικογενειακής ατμόσφαιρας και δράσης αφού , όπου κι αν φθάσουμε ,δε θέλουμε να χάσουμε αυτό το αίσθημα κι αυτή τη νοοτροπία .
Δε θα μπορούσαμε λοιπόν να μην παρακολουθούμε ποιά είναι η πορεία των αθλητριών που αποχώρησαν απο την ομάδα μας και συνεχίζουν την καρριέρα τους σε άλλα σωματεία όπως κι εκείνων που προσωρινά έφυγαν με τη μορφή του δανεισμού .
Είναι ευχάριστο ότι όλες βαδίζουν καλά κι είναι γερές και δυνατές .
Η αρχηγός μας Βίκυ Μπούρμπη είναι βασική πασαδόρος στο Αιγάλεω το οποίο στηρίζει με την απόδοση και την εμπειρία της ,η Βούλα Λαζαροπούλου οδηγεί με επιτυχία τον Πήγασο στην Β΄ΕΣΠΑΑ ,σε τροχιά ανόδου ,η Μαρία Χάσκου επέστρεψε γερή μετά απο τον τραυματισμό της και προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Μεσσηνιακό ,την ομάδα της γενέτειρας της ,Καλαμάτας , όπου επέστρεψε για μόνιμη κατοικία ,η Αννα Καββαθά είναι εντάξει μετά απο τις περιπέτειες που είχε πέρσι με τραυματισμούς και είναι χρησιμότατη για τον Πειραικό .
Η Ισμήνη Γαλίγαλη είναι βασική στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου (στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ) όπου τη δώσαμε δανεική γι ένα χρόνο ενώ η Δώρα Βασιλογιαννακοπούλου αντιμετωπίζει δυσκολίες προκειμένου να ανταποκριθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της γυναικείας ομάδας του Αρη Αμφιάλης ,λόγω των υποχρεώσεων της στο Πανεμιστήμιο και γι αυτό δεν έχει την παρουσία που θα ήθελε .Κι η Δώρα είναι δανεική γι ένα χρόνο απο τον Πορφύρα στον Αρη Αμφιάλης .
Ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες σε όλα τα κορίτσια και να ξέρουν ότι ενδιαφερόμαστε γι αυτές και τις παρακολουθούμε .Πιστεύουμε ότι αυτή η σχέση είναι αμφίδρομη και χαιρόμαστε που ,όταν έχουν ευκαιρία ,τις βλέπουμε κοντά μας .Είναι καλά παιδιά και καλές αθλήτριες και ευχόμαστε τα καλύτερα για αυτές .
Ανεξάρτητα απο τα αποτελέσματα ,πρέπει και θα συνεχίσουμε να είμαστε μία αθλητική οικογένεια .Αλλωστε ,οι δρόμοι στο γυναικείο βόλει δεν είναι πολλοί και συχνά οδηγούν στα ίδια σταυροδρόμια .