Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Πάντα πρώτος ο Πορφύρας

Μετά απο την δύσκολη όσο και πολύτιμη νίκη με 3-0 σετ που σημείωσε ,εκτός έδρας ,η ομάδα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας σε βάρος της εξαιρετικής Ηλιούπολης ,παραμένει μόνη πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΠΕΔΑ ,χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ .
Ο Πορφύρας επεκράτησε με τα σετ να κρίνονται οριακά (24-26 ,23-25 και 23-25 )αλλά έστω κι αν η ομάδα μας δεν παρουσίασε τις πραγματικές δυνατότητες της ,έδειξε χαρακτήρα και πήρε μία νίκη απο αυτές που χτίζουν ομάδες με στόχους και προσωπικότητα .
Μένει να εντοπισθούν και να αναλυθούν τα λάθη που έγιναν ώστε να μάθουμε απο αυτά αφού μας περιμένουν ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα που ίσως είναι το καλύτερο όλων των εποχών στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ .
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο τραυματισμός της Νατάσας Μαλκοπούλου που ωστόσο δεν είναι σοβαρός .Εκτός αποστολής ήταν η Αννα Μαρία Θεοχάρη λόγω ασθένειας .
Με τον Πορφύρα έπαιξαν οι Αθανασοπούλου ,Γκούρα (λίμπερο),Γρηγορίου ,Κόρνια, Λιούκα,Μαλκοπούλου ,Μπαλλή,Τσαπούρη ,Τσιμηλά και Χατζηκωνσταντή ενώ στην αποστολή ήταν κι οι Φίκαι ,Φ.Χατζηπέτρου .