Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Αντιστροφή ρόλων στον Κορυδαλλό

Στις γυναίκες νικήσαμε με 3-0 σετ την Προοδευτική ,ωστόσο ,απόψε ,στις νεάνιδες ,χάσαμε με 3-0 σετ απο την ομάδα του Κορυδαλλού την οποία αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας .
Στο πρώτο σετ η Προοδευτική επεκράτησε με 25-6 απέναντι στον Πορφύρα που είχε κακή απόδοση όπως και στο δεύτερο όταν οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με 2-0 σετ με 25-16 .
Στο τρίτο σετ ναι μεν χάσαμε επίσης με 25-16 αλλά η εικόνα της ομάδας μας ήταν καλύτερη αφού τα κορίτσια έδειξαν μεγαλύτερη αγωνιστικότητα και καλύτερη προσαρμογή στις απαιτήσεις του αγώνα καθώς ανταποκρίθηκαν με μεγαλύτερη διάθεση και σοβαρότητα και τουλάχιστον έπαιξαν βόλει ,σε αντίθεση με ότι συνέβη στα δύο πρώτα σετ τα οποία θέλουμε να ξεχάσουμε γρήγορα .
Απομένουν ακόμα 2 αγώνες ώστε να ολοκληρωθεί η παρουσία μας στον Ομιλο των νεανίδων καθώς θα παίξουμε με την Αρτεμις Κορυδαλλού και με την Ευρυάλη ,εντός έδρας και στις 2 αναμετρήσεις .
Με τον Πορφύρα αγωνίσθηκαν οι Θ.Δημητρίου ,Φικάι ,Α.Πρίφτη ,Μουρέλου ,Λιάρου (λίμπερο),Χαλβατζή ,Χατζηπαυλή--Σ.Χατζηπέτρου ,Τσιραντωνάκη ,Τσαβαρή ,Βρανά κι η Μαρία Αμπελακιώτη η οποία στο ντεμπούτο της σε επίσημο παιχνίδι,παρά το άγχος της ,ήταν σταθερή και χρήσιμη και τα πήγε καλά .