Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια

Την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας παρακολουθούν απο κοντά κι ενθαρρύνουν όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας κι αυτό είναι εξαιρετικά ευχάριστο .
Μετά μάλιστα απο την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη ,στο πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς και τη νίκη της ομάδας μας με 3-0 σετ, ο γενικός αρχηγός κι ιδρυτής του τμήματος κ.Μανώλης Κελέκος δέχθηκε τα θερμά κι ενθουσιώδη συγχαρητήρια της διοικήσεως του Α.Ο.Φ. Πορφύρας που στέκεται πάντα στο πλευρό μας.
Αυτή η αρωγή κι η σύμπνοια που υπάρχουν ,δίνουν δύναμη για τη συνέχεια κι είναι απαραίτητη προυπόθεση ώστε να μείνουμε ανταγωνιστικοί .
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να συνεχίσει να είναι πρώτη κι αήττητη κι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου και να περάσει και πάλι πρώτη η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ ενώ θα είναι ευχής έργον να βελτιώσει τη θέση της στην βαθμολογία κι η ποδοσφαιρική ομάδα του Πορφύρα.
Είναι καταπληκτικό ,πάντως ,αν κι όχι τυχαίο ασφαλώς ότι οι 3 απο τις 4 ομάδες του Πορφύρα πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους ,στις πρώτες τοπικές κατηγορίες.
Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος με τόσο επιτυχημένη παρουσία στη φετινή σαιζόν ,σε επίπεδο τοπικών πρωταθλημάτων κι εν μέσω οικονομικής κρίσεως ,αυτή η άκρως ανταγωνιστική παρουσία που συνδυάζεται με ήθος και συμπεριφορές που δημιουργούν πρότυπα για μίμηση , πρέπει να αντιμετωπίζονται με την ανάλογη ικανοποίηση .