Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Μπορούσαμε καλύτερα ,αλλά...

Αυτή τη φορά δεν είχε διάρκεια στην απόδοση της η ομάδα Νεανίδων του Πορφύρα που έχασε με 3-1 σετ στην Αργυρούπολη απο την ομώνυμη ομάδα η οποία πράγματι μας φιλοξένησε άριστα κι ευχαριστούμε γι αυτό τον Πρόεδρο της Γιώργο Χειλαδάκη .
Τα σετ ήταν 25-19,25-19 ,20-25 και 25-20 .Στο τρίτο σετ δείξαμε ότι μπορούσαμε να φθάσουμε σε καλό αποτέλεσμα αλλά πληρώσαμε τα σφάλματα μας και τελικώς φύγαμε με την αίσθηση ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω .Ωστόσο ,δεν είχαμε την εκρηκτικότητα και την αγωνιστικότητα προηγούμενων αναμετρήσεων μας κι έτσι μείναμε στα επίπεδα της αξιοπρεπούς εμφανίσεως αν και η δυναμική της ομάδας μας είναι καλύτερη .
Είχαμε πάντως και την απουσία της Θοδώρας Δημητρίου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού . Μας έλειψε καθώς ήταν σε καλή κατάσταση .Περαστικά της .
Στην συνάντηση με την Αργυρούπολη ήταν στο βασικό σχήμα η 13χρονη Λιάρου κι η 14χρονη Τσιραντωνάκη κι είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής κι η 13χρονη Α.Πρίφτη .
Επαιξαν ακόμα με τον Πορφύρα οι αδελφές Σέβη και Φρόσω Χατζηπέτρου κι οι Χαλβατζή,Φίκαι ,Δελαγραμμάτικα ,Χατζηπαυλή και Βρανά .