Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Πορφυρας-Αιγαλεω 3-1

Εβδομη -και δυσκολοτερη μεχρι τωρα- νικη απεναντι στο ιστορικο City για τη γυναικεια ομαδα μας. Σε εναν αγωνα που διηρκεσε δυο ωρες παρα εξη λεπτα, διατηρησαμε το φετινο μας αηττητο σε ολες τις διοργανωσεις χανοντας ομως σετ για πρωτη φορα στο πρωταθλημα.
25-22, 22-25, 25-18, 25-21 λοιπον με αντιπαλο μια εξαιρετικα διαβασμενη και παθιασμενη ομαδα που αδικειται απο τη θεση της στο βαθμολογικο πινακα.
Πριν την εναρξη του παιχνιδιου τιμηθηκε απο τον Πορφυρα η μεχρι περυσι αρχηγος της ομαδας Βικυ Μπουρμπη, που επεστρεψε για πρωτη φορα σαν αντιπαλος στο γηπεδο που μεγαλωσε σαν αθλητρια, καταχειροκροτουμενη απο παικτριες και φιλαθλους και των δυο ομαδων.
Μελανο σημειο της βραδιας η συμπεριφορα μικρου μερους της εξεδρας των φιλοξενουμενων που με επικεφαλης εκτος αποστολης αθλητρια επιδοθηκε σε ρεσιταλ βρισιων και χειρονομιων εναντιον της ομαδας μας. Ο καθ' ολα κυριος νεος προπονητης του Αιγαλεω κ. Καρακος και ο Προεδρος της ομαδας, που ολοι ξερουμε οτι παλευει μονος να αναστησει το τμημα βολλευ, καλο θα ηταν να τραβηξουν μερικα αυτακια για να μην εκθεσουν αλλη φορα το ιστορικο τους σωματειο.
Ανιση η διαιτησια των Κωνσταντοπουλου-Γουρνακη. Ο πρωτος ηταν πρακτικα αλανθαστος παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες της δευτερης να τον παρασυρει σε αποφασεις εις βαρος του Πορφυρα. Τεσσερεις φορες κατα τη διαρκεια του αγωνα η κ. Γουρνακη διεσχισε το γηπεδο για να ενημερωσει τον πρωτο διαιτητη για υποτιθεμενες τυπικες ή ουσιαστικες παραβασεις της ομαδας μας χωρις ευτυχως να τον πεισει ουτε μια. Γνωριζουμε βεβαια την ελλειψη διαιτητων και τα προβληματα που γενικοτερα καλειται να αντιμετωπισει ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π. αλλα τετοιες συμπεριφορες απομακρυνουν τον κοσμο απο τα γηπεδα και πρεπει να αντιμετωπιζονται αμεσα.
Λιγο ελαφρυτερο εγινε το αγωνιστικο μας προγραμμα μιας και αναβληθηκε ο αγωνας του Σαββατου με τους Τραχωνες για τη διοργανωση του Κυπελλου. Πολιτιστικες εκδηλωσεις στο γηπεδο των Τραχωνων ηταν η αιτια της αναβολης. Παραμενουμε σε αναμονη και ετοιμοτητα για το σπουδαιο αυτο παιχνιδι.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Φικαι, Κορνια, Χαλβατζη, Μπαλη, Τσιμηλα, Χατζηκωνσταντη, Αθανασοπουλου, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Λιουκα, Θεοχαρη, Γκουρα(L)
ΑΙΓΑΛΕΩ: Μπουρμπη, Λαμπιτσακη, Αρβανιτη, Κολοφουση, Μαστοροπουλου Μ., Δημα, Καμπολη, Μιχαλοπουλου, Γιανναρακη(L), Μαστοροπουλου Ε., Γκουζη