Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Αυτοί είναι άνθρωποι για βράβευση...

Τους αθλητές ,τους προπονητές ,κάποτε και τους παράγοντες τους βραβεύουν για την προσφορά τους στο άθλημα του βόλει .Τους αφανείς ήρωες ,τους ανθρώπους που ζούν μέσα στην αγωνία για τα παιδιά τους ποιός θα τους βραβεύσει μία φορά για να δημιουργήσει αυτό το σπορ κι η έρημη η κοινωνία μας ΣΟΒΑΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ;
Είμαστε υπερήφανοι γιατί στη διαδρομή μας στα γήπεδα ,με τις χαρές και τις λύπες ,μαζί μας είναι ο Γιάννης κι η Πέγκυ Χατζηπέτρου .Δύο άνθρωποι υπόδειγμα σε όλα ,οι οποίοι στέλνουν καθημερινά 4 παιδιά στα γήπεδα του βόλει .
Η Φρόσω κι η Σέβη είναι στον Πορφύρα μας ,ο Γιώργος στην Δραπετσώνα κι ο Γρηγόρης στον Ολυμπιακό .Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε κι αντρικό τμήμα για να ήταν κοντά μας και τα δύο αγόρια αλλά δεν αντέχουμε κι αυτή την ευθύνη .
Η ουσία είναι ότι 4 καλά παιδιά ,με ιδιαίτερο ταλέντο κι αθλητική παιδεία αγωνίζονται ,με ενεργό ρόλο στις ομάδες τους κι είναι 4 αδέλφια που κινητοποιούνται απο 2 γονείς που τρέχουν και δε φθάνουν για να τα πάνε απο το ένα γήπεδο στο άλλο .
Την ίδια ώρα ,βλέπουμε άλλους γονείς να αρνούνται...πεισματικά έστω να παρακολουθήσουν ένα ματς των δικών τους παιδιών αφού βλέπουν το γήπεδο μόνο ως ...baby parking.
Αυτούς τους 2 γονείς ,ποιός θα τους βραβεύσει για να φανεί ότι το βόλει δεν είναι μόνο μιζέρια ,κακομοιριά και γκρίνια αλλά είναι παράλληλα κι αθλητικό μεγαλείο και καμάρι και στάση ζωής που δημιουργεί φωτεινά παραδείγματα;
Αναδείξτε άνθρωποι των αρχών του βόλει την ομορφιά του σπορ και τα ιδανικά πρότυπα γιατί μόνο έτσι θα έλθουν κι άλλοι σωστοί και σοβαροί άνθρωποι στα γήπεδα μας .
Γιάννη και Πέγκυ σας ευχαριστούμε γι ότι κάνετε για τα παιδιά σας και γιατί μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας αφού οι κόρες σας είναι στην οικογένεια του βόλει του Πορφύρα και βέβαια ,ευρύτερα ,στην μεγάλη αγκαλιά αυτού του ιστορικού σωματείου.