Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Βγενόπουλος ''Μπράβο στο βόλει του Πορφύρα''

Ο κ.Ανδρέας Βγενόπουλος έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους εκπροσώπους του τμήματος βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας που παρευρέθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργάνωσε η MARFIN ,χορηγός του τμήματος μας , για την συγκέντρωση χρημάτων για τον Μαραθώνιο για το Παιδί .
Προς τον κ.Βγενόπουλο εκφράσθηκαν ευχαριστίες για την αρωγή του στο βόλει του Πορφύρα ,του τονίσαμε ότι χάρις στην ουσιαστική βοήθεια του βελτιώθηκαν οι συνθήκες δουλειάς ,το επίπεδο δράσης και φυσικά ενισχύθηκε η αθλητική παρέμβαση μας στην τοπική κοινωνία κι εκείνος απο την πλευρά του ,στη συνάντηση που είχαμε στο πλαίσιο της εκδήλωσης μας είπε '' Μπράβο σας γι όλα .Αξίζουν συγχαρητήρια για το έργο που επιτελείτε .Χαίρομαι γιατί αναγνωρίζετε την προσπάθεια της MARFIN να βοηθήσει το έργο σας και να ξέρετε ότι το βόλει είναι απο τα σπορ που μου αρέσουν πολύ.Θα σας παρακολουθώ κι εύχομαι τα καλύτερα για τον Πορφύρα ''.
Οι εκπρόσωποι του τμήματος μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν γι αρκετή ώρα και με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της MARFIN κ. Σεραφείμ Κωνσταντινίδη ,τον οποίο ευχαρίστησαν γι ακόμα μία φορά για την αμέριστη συμπαράσταση του κι ενημέρωσαν για την πορεία των ομάδων βόλει γυναικών του Πορφύρα όπως και για το κοινωνικό έργο που επιτελούμε ,με τα 100 κορίτσια που έχουμε στην Ακαδημία μας .
Ας είναι καλά αυτοί οι άνθρωποι που μας στηρίζουν γιατί παλεύουμε κάτω απο πολύ δύσκολες και για την ακρίβεια εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες .
Ευχαριστούμε και να είστε σίγουροι ότι σας τιμάμε πάντα .