Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Αυλαία για τις Νεάνιδες

Ολοκλήρωσε απόψε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ η ομάδα Νεανίδων του Α.Ο.Φ. Πορφύρας με την αναμέτρηση μας με την Αρτεμις Κορυδαλλού απο την οποία γνωρίσαμε την ήττα με 3-0 σετ στο γήπεδο μας ,το ''Παναγιώτης Σαλπέας ''.
Η Αρτεμις ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη απο τον Πορφύρα .
Στο φίλο σωματείο του Κορυδαλλού ευχόμαστε να έχει επιτυχίες και στη συνέχεια της διοργάνωσης απο την οποία αποκλείσθηκε η ομάδα μας καθώς διοικείται απο ανθρώπους που γνωρίζουν απο αθλητισμό κι αυτό είναι το σημαντικότερο όλων .
Για την ομάδα μας δε θα αναζητήσουμε δικαιολογίες ,αν κι η απόδοση μας θα έπρεπε και μπορούσε ασφαλώς να είναι καλύτερη .Στο πρώτο σετ χάσαμε με 25-14 ,στο δεύτερο με 25-11 και στο τρίτο εγκαταλείψαμε την προσπάθεια ,παραδώσαμε ψυχή και πνεύμα και φύγαμε απο το γήπεδο με 25-6.
Ωστόσο ,εμείς απλώς θα αναφέρουμε ότι έλειπαν απο αυτό το ματς οι τραυματίες ή ασθενείς βασικές αθλήτριες της ομάδας Νεανίδων Θ.Δημητρίου ,Χατζηπαυλή ,Φ.Χατζηπέτρου,Λιάρου ,Βρανά ,Κορωναίου και δεν είχε τη δυνατότητα να αγωνισθεί ,αν κι ήταν στον πάγκο ,η Τσιραντωνάκη ενώ η Φίκαι έπαιξε με πυρετό και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας .
Απο τα 9 κορίτσια μας που αγωνίσθηκαν απόψε οι 5 θα παίζουν και στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων αφού ηλικιακά ανήκουν σε αυτή την κατηγορία .
Ολα αυτά δε σημαίνουν φυσικά ότι δεν πρέπει να δούμε τι άλλο έφταιξε και δεν είχαμε καλή παρουσία σε αυτή τη σαιζόν στο πρωτάθλημα Νεανίδων αφού ποτέ δεν πρέπει να θεωρούμε ή να λέμε ότι μόνο απο μία αιτία χάσαμε τον δρόμο ή τον στόχο μας.
Η αυτοκριτική είναι απαραίτητη και χρήσιμο είναι να δούμε ποιά είναι ,πέρα απο τους τραυματισμούς ,τα αθλητικά αίτια που μας επηρέασαν αγωνιστικά.
Γιατί την Ακαδημία μας την πονάμε ,τη θέλουμε δυνατή ,να κάνει αθλητισμό αλλά να βγάζει και κορίτσια για την πρώτη ομάδα αφού αυτό που έχουμε πετύχει με τις γυναίκες στο βόλει του Πορφύρα στα 4 τελευταία χρόνια θα έχει και συνέχεια την οποία έπειτα απο την πρώτη φάση του πλάνου μας ,με την ολοκλήρωση της 5ετίας ,θα βλέπουν πολλοί και θα τρίβουν τα μάτια τους .
Μόνο , επειδή δεν τα πάμε καλά με το ...ξεμάτιασμα ,ας μας βοηθήσει όποιος μπορεί και ξέρει.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ
Μουρέλου ,Α.Πρίφτη ,Δελαγραμμάτικα ,Σ.Χατζηπέτρου ,Χαλβατζή ,Φίκαι,Πέτσα ,Τρεμούλη,Τσαβαρή.