Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Σοβαρότητα με την Ευρυάλη

Στο τελευταίο παιχνίδι της για το 2009 η γυναικεία ομάδα βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας υποδέχεται την Τετάρτη στις 21.45 σττο ''Παναγιώτης Σαλπέας'' την πάντα επικίνδυνη κι αξιόμαχη Ευρυάλη ,σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ στο οποίο η ομάδα μας είναι πρωτοπόρος κι αήττητη .
Περιμένουμε ότι τα κορίτσια κι ο προπονητής τους θα αντιμετωπίσουν με την απαιτούμενη σοβαρότητα αυτή την αναμέτρηση αφού δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε στην πρόκριση επί των Τραχώνων που ανήκει πια στην ιστορία .
Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες κι όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο οπότε έχουν αυξημένο κίνητρο .
Προβλήματα δεν υπάρχουν κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ στον Σωκράτη ,τα κορίτσια μας ,τον ιδιαίτερα χρήσιμο στατιστικολόγο μας Γιώργο Λιούκα που ταυτίζεται με την ανοδική πορεία του Πορφύρα στα 5 τελευταία χρόνια και φυσικά στον γενικό αρχηγό κι ιδρυτή του τμήματος κ.Μανώλη Κελέκο που θα πρέπει να καμαρώνει την ενηλικίωση του δημιουργήματος του που στα 19 χρόνια του είναι πράγματι στην πιο όμορφη ηλικία .
Πάνω απο όλα υγεία και καθαρό μυαλό σε όλες κι όλους .
Και μη ξεχνάτε ότι η πρωτιά κι ο πρωταθλητισμός πράγματι απαιτούν σύνθεση απόψεων,ενδιαφέρον ,διάλογο ,προσπάθεια ,συμπόρευση και πάθος .