Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Ταξίδι στη Σαλαμίνα

Η παράδοση συνεχίζεται κι η γυναικεία ομάδα βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά στην τελευταία τριετία την Σαλαμίνα για αγώνα για το Κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ.Πρόπερσι ,παίξαμε στο νησί με τον Τελαμώνα και τώρα θα πάμε εκεί για να αντιμετωπίσουμε τον Ευριπίδη που απέκλεισε ,με 3-1 σετ ,τις Νεάνιδες του Απολλώνιου.
Η ιστορία ελπίζουμε ότι θα επαναληφθεί αφού τα σημάδια είναι καλά .
Πρόπερσι , όχι μόνο παίξαμε με ομάδα απο τη Σαλαμίνα αλλά και με την Ιριδα την οποία κερδίσαμε στον τελικό στο Μοσχάτο.
Και τώρα ,εφόσον προκριθούμε σε βάρος του Ευρυπίδη ,ενδέχεται να παίξουμε στην ημιτελική φάση πάλι με την Ιριδα αφού θα κληθούμε να αγωνισθούμε με την νικήτρια της ανοικτής σε όλα αναμέτρησης Ιριδας--Ευρυάλης .
Στα ημιτελικά ωστόσο ,μετά απο 3 εκτός έδρας ματς ,θα μπορούμε να αγωνισθούμε στο γήπεδο μας .Εφόσον φθάσουμε μέχρι εκεί .
Ο Πορφύρας μένει μακρυά απο μεγάλα λόγια .Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει .Μέχρι τότε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλες κι όλους .
Το παιχνίδι είναι διασκέδαση ,χαρά και πολυτέλεια .Μην το ξεχνάτε αυτό γιατί μετά απο μερικά χρόνια ,ίσως και την επόμενη ημέρα ,ποτέ δεν ξέρει κανείς που θα είναι και σε ποιά διάθεση ή κατάσταση.
Απολαύστε το λοιπόν .