Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Δείπνο για τον Πρωταθλητή χειμώνα

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας με όλες τις αθλήτριες της , εκτός απο την απούσα εκτός Πειραιά Φρόσω Χατζηπέτρου , τον προπονητή της Σωκράτη Μαρμαρινό ,τον Γενικό Αρχηγό Μανώλη Κελέκο , τον στατιστικολόγο Γιώργο Λιούκα( ο οποίος έχει την ευκαιρία να βρεί μαθητές να διδάξει και στον Πειραιά αφού τον βλέπουμε να κατηφορίζει όλο και πιο συχνά στην γειτονιά μας ) και τον έφορο υποδομών Νάσο Δημητρίου ,δείπνησε το βράδυ της Δευτέρας στο εξαιρετικό και ιδιαίτερα προσεγμένο και ποιοτικό εστιατόριο ''Ημεροβίγλι '' στη Φρεαττύδα προσκεκλημένη του εκ των χορηγών του τμήματος μας και ιδιοκτήτη του καταστήματος κ.Μιχάλη Γαλίτη που παραμένει πάντα κοντά στην γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα.
Χαλαρά και μακρυά απο σκέψεις για παιχνίδια και προπονήσεις , οι αθλήτριες με τα στελέχη του τμήματος είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν ,να αστειευθούν αλλά και να απολαύσουν θαυμάσιους μεζέδες ( ειδικά το χταποδάκι Μιχάλη ,είχε μεγάλο ...σουξέ...) σε μία βραδυά πράγματι όμορφη ,χωρίς αναφορές στα αυτονόητα τα οποία όλες κι όλοι γνωρίζουν και δε χρειάζεται να επαναλαμβάνονται .
Οτι έχουμε να πούμε άλλωστε πρέπει να λέγεται μόνο μέσα στο γήπεδο .Γι αυτό κι οι προπόσεις ήταν για ''υγεία '' και ''χρόνια πολλά ''. Χρειάζονται αγάπη ,υπευθυνότητα ,ομοψυχία ,σοβαρότητα ,υπευθυνότητα ,συσπείρωση και εικόνες σαν κι αυτές που απολαύσαμε χθες βράδυ με τα κορίτσια της ομάδας να είναι ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ,ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.Ετσι να είστε πάντα και θα δείτε ότι το ταξίδι θα είναι όχι μόνο μακρυνό αλλά και ευχάριστο .
Η Πρωταθλήτρια χειμώνα ομάδα βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ευχαριστεί τον κ.Γαλίτη για την ευγενική χειρονομία του κι εύχεται στον ίδιο και την οικογένεια του αλλά και σε όλες κι όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .