Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Τέλος με νίκη για τις Κορασίδες μας

Η ομάδα Κορασίδων βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας νίκησε με 3-1 σετ τον Αταλο Καματερού σε αγώνα πρωταθλήματος με το οποίο ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας μας αλλά κι αυτής του Αταλου για την εφετινή σαιζόν καθώς κι οι δύο δε συνεχίζουν στην επόμενη φάση της διοργανώσεως.
Τα κορίτσια μας ,κάτω απο τις οδηγίες της προπονήτριας τους Νατάσας Μαλκοπούλου αγωνίσθηκαν πολύ καλά και πήραν την νίκη απέναντι σε μία ομάδα που επίσης έχει ταλέντο αλλά πάνω απο όλα καλλιεργεί το βόλει με αρχές ,ήθος κι επιμονή στην ανάδειξη σωστών αθλητριών και χρήσιμων για την κοινωνία ανθρώπων .
Πιστεύουμε πολύ στην προοπτική που έχουν τα κορίτσια του Πορφύρα κι απο τη δική τους συνέπεια στις προπονήσεις και τους αγώνες θα εξαρτηθεί τι θα καταφέρουν αλλά το μέλλον είναι δικό τους και στη ζωή και στον αθλητισμό .
Απο τα 10 κορίτσια που αγωνίσθηκαν σήμερα ,οι 6 ,οι Θαλασσινού,Λιάρου ,Πέτσα ,Πρίφτη ,Τσαβαρή και Τσιραντωνάκη είναι παγκορασίδες και θα παίξουν και στο πρωτάθλημα που θα αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο ,με προπονήτρια την Μίνα Τσαπούρη .
Και σήμερα βέβαια είχαμε απουσίες και να γίνουν αυτές αντιληπτές ως προς το μέγεθος τους θα αναφερθούμε στις επόμενες ημέρες στο δυναμικό του τμήματος και στις συμμετοχές των αθλητριών μας στα παιχνίδια αυτού του πρωταθλήματος Κορασίδων.
Εχουμε την βεβαιότητα ότι αν η ομάδα μας ήταν απο την αρχή της σαιζόν πλήρης θα είχε καλύτερο απολογισμό σε επίπεδο αποτελεσμάτων και θα μπορούσε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση .
Αυτή η εκτίμηση δεν καλύπτει τα λάθη μας αλλά εδώ είμαστε για να παλεύουμε ώστε να τα διορθώσουμε .
Μπράβο στην προπονήτρια και τα παιδιά , γιατί μας χάρισαν σήμερα μία όμορφη εμφάνιση .
Τα σετ ήταν 23-25 ,25-16 ,25-14 και 25-21.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ
Φρόσω Χατζηπέτρου ,Σέβη Χατζηπέτρου ,Στέβη Χαλβατζή ,Λυδία Πέτσα ,Μαριάννα Λιάρου(λ),Ιωάννα Τσιραντωνάκη ,Εβελίνα Θαλασσινού , Σοφία Μουρέλου, Κατερίνα Τσαβαρή ,Ανδρονίκη Πρίφτη .