Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ευριπιδης-Πορφυρας 0-3

Μια ανασα απο τον τριτο συνεχομενο τελικο Κυπελου βρισκεται η γυναικεια ομαδα volley του Πορφυρα. Μετα απο ενα πλουσιο σε διακοπες αγωνα η ομαδα μας περασε νικηφορα απο τη Σαλαμινα με 14-25, 18-25, 14-25. Το παιχνιδι διηρκεσε μια ωρα και 19 λεπτα, απο αυτα ομως περιπου τα 15 καταναλωθηκαν σε διακοπες για να σκουπιζεται το γηπεδο απο τα νερα της βροχης! Και ομως το ματς εγινε σε κλειστο γηπεδο, το 2010 μ.Χ., και οι ομαδες ηταν volley-ball και οχι water-polo!
Οσο για τις ευθυνες, εδω ειναι Ελλαδα! Τρεις συνεχομενοι δημαρχοι εχουν ενημερωθει για το προβλημα, αρα για μια δεκαετια τουλαχιστον το προβλημα χειροτερευει και τα τμηματα του Τελαμωνα και του Ευριπιδη κανουν στην κυριολεξια 'νησιωτικη' προπονηση. Να σημειωθει οτι η Σαλαμινα εχει και αλλο κλειστο στο Αιαντειο, πραγματικο 'κλειστο' ομως απο χρονια προφανως λογω παρομοιων προβληματων.
Στο καθαρα αγωνιστικο μερος η ομαδα μας συνεχισε την αγωνιστικη της ανακαμψη απεναντι παντως σε ενα φιλοτιμο μεν, χαμηλοτερης κατηγοριας αντιπαλο δε. Τα επερχομενα παιχνιδια ειναι με αντιπαλους ολο και μεγαλυτερης δυναμικοτητας, αρα ιδανικο σεναριο για την προετοιμασια της για τα ημιτελικα του Κυπελου και τα ντερμπυ του πρωταθληματος.
Η διαιτησια των Κολτσιδα-Τοψιδελη ηταν καλη αλλα ταλαιπωρηθηκε απο την κατασταση του γηπεδου και ταλαιπωρησε και τις ομαδες και ιδιαιτερα τον Πορφυρα για τον οποιο η μεταβαση στη Σαλαμινα ειναι μια mini εκδρομη. Ας σημειωθει οτι ο κανονισμος ειναι σαφης:
'η διακοπη αγωνα εξαιτιας ατελειων του γηπεδου εχει σαν αποτελεσμα το μηδενισμο του γηπεδουχου'.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ: Ναννου, Φουρικη, Κρουσταλλη Σ., Σουλιωτη, Γραμματικου, Συνοδια Α., Σκυλογιαννη, Κρουσταλλη Α., Συνοδια Σ.(L)
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Λιουκα, Αθανασοπουλου, Χαλβατζη, Θεοχαρη, Μπαλη, Χατζηκωνσταντη, Μαλκοπουλου, Κορνια, Τσαπουρη, Γκουρα(L), Χατζηπετρου, Γρηγοριου.