Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Πορφυρας-Ιλιον 3-0

Δευτερη συνεχομενη νικη για την ομαδα μας υπο την τεχνικη καθοδηγηση του νεου μας coach Μανωλη Αποστολογιωργακη. Αυτη τη φορα επι του Ιλιου με 25-23, 25-8, 25-23. Η νικη ηρθε σε 64 λεπτα οχι ομως πολυ ευκολα αφου ο αντιπαλος στο πρωτο και στο τελευταιο σετ προεβαλε σθεναρη αντισταση. Σε καθε περιπτωση η ομαδα μας περναει μια μεταβατικη φαση οπου ο νεος προπονητης δινει το δικο του στιγμα στην εικονα της ομαδας και οι παικτριες μας αφομοιωνουν τις αλλαγες και τις εντασσουν στον τροπο παιχνιδιου τους.
Για μια ακομη φορα αρκετος κοσμος παρακολουθησε τον αγωνα συμμετεχοντας με τον τροπο του στις προσπαθειες των δυο ομαδων. Δε θα κουραστουμε να επαναλαμβανουμε οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο κερδος απο την αγωνιστικη παρουσια του Πορφυρα την τελευταια πενταετια και πρεπει αθλητριες, προπονητες και διοικηση να το διαφυλαξουν ως κορην οφθαλμου.
Η διαιτησια των Τσιμπινου-Κυριοπουλου ηταν καλη και τα οποια μικρα λαθη περασαν απαρατηρητα. Το λεμε συνεχεια και γινομαστε πιθανον κουραστικοι, οτι καλος διαιτητης ειναι αυτος που περνα απαρατηρητος. Αν η προσοχη μεταφερθει απο το 9χ18 στη σκαλα των διαιτητων τοτε το παιχνιδι εχει ηδη λοξοδρομησει.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Αθανασοπουλου, Θεοχαρη, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Κορνια, Φικαϊ, Χατζηπετρου, Λιουκα, Μπαλη, Χατζηκωνσταντη, Γκουρα(L), Μαλκοπουλου
ΙΛΙΟΝ: Χατζη, Φετανη, Παπαγεωργιου, Ρουπα, Παπανδρεου, Κουλιερη, Αλεξοπουλου, Χρυσοσπαθη(L), Πανοπουλου, Παππου