Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Πορφυρας-Μιλωνας 3-0

25-14, 25-13, 25-21 σε μια ωρα και εννεα λεπτα. Τα νουμερα ειναι αποκαλυπτικα για την αντισταση που συναντησε η γυναικεια μας ομαδα απεναντι στον παλαι ποτε κραταιο Μιλωνα Νεας Σμυρνης. Μια καλη ευκαιρια για τον coach να ξεκουρασει καποιες παικτριες, να κανει rotation με καποιες αλλες και να αξιοποιησει και τις νεανιδες που απο την αρχη της χρονιας βοηθουν τη μεγαλη ομαδα στις προπονησεις.
Η ομαδα του κ. Βαλσαμου εκανε και αυτη τις δοκιμες της εν οψει των κρισιμων αγωνων που ακολουθουν, με Πειραϊκο και Μοσχατο, για την παραμονη στην Α΄ κατηγορια. Highlight του αγωνα η Στεβη(κεντρικη) να πασαρει και η Δημητρα(πασαδορος) να τελειωνει υποδειγματικα τη φαση πανηγυριζοντας την αναλογως! 3 ποντοι και απο τη νεανιδα πασαδορο μας Φροσω στα δεκα περιπου λεπτα που συμμετειχε στο παιχνιδι.
Καλη επι της ουσιας η διαιτησια των Παπαδογιαννη-Τοψιδελη, με ελαφρες υπερβολες στην τυπικη τηρηση των κανονισμων. Το μαρμαρο πληρωσε αυτη τη φορα η Ποπη με την 'επιμονη' της να 'παραβιαζει' για μερικους ποντους τη γωνιακη περιοχη ζεσταματος!
Οι συνθεσεις των ομαδων:ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Χατζηκωνσταντη, Κορνια, Τσαπουρη, Γκουρα(L), Χαλβατζη, Θεοχαρη, Μπαλη, Φικαϊ, Αθανασοπουλου, Λιουκα, Γρηγοριου, Χατζηπετρου
ΜΙΛΩΝ: Μουρατογλου, Μοναχου, Αντουβα, Μιχαηλιδη Α., Μιχαηλιδη Κ., Γεωργουτσου-Σπυριδωνος, Αγγελιδη, Νικολαϊδου, Κουλατσιδου, Χατζηθωμα, Παπαδοπουλου Ε., Παπαδοπουλου Α.(L)