Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Πορφυρας-Μοσχατο 3-1

Μερα εκπληξεων η 20η Φεβρουαριου. Μεγαλων στο Ελληνικο, μικροτερων στο Σαλπεας οπου η γυναικεια μας ομαδα χρειαστηκε τεσσερα σετ και 1 ωρα και 31 λεπτα για να καμψει την αντισταση του ιδιαιτερως μαχητικου Μοσχατου.
25-14, 25-27, 25-18, 25-21 λοιπον απεναντι στην ομαδα του κ. Γρηγορακακη που αμυνθηκε εξαιρετικα, επιτεθηκε καθοδηγουμενη με μαεστρια απο την εμπειρη και ακουραστη πασαδορο της Δεσποινα Εγγλεζου και γενικοτερα εδειξε οτι αδικειται απο τη βαθμολογικη της θεση.
Τα κοριτσια μας, μετα απο ενα καλο πρωτο σετ, χαλαρωσαν και χρειαστηκε να χασουμε το δευτερο σετ για να ανακαμψουν και με τις Βιβη Μπαλη και Δημητρα Γρηγοριου σε εξαιρετικη μερα πανω στο φιλε να κατακτησουν το 16ο μπλε φυλλο αγωνα για τη φετινη αγωνιστικη περιοδο.
Αρκετος και παλι κοσμος στις εξεδρες του Σαλπεας παρα τη θεωρητικα ευκολη αποστολη της ομαδας μας και τα σημαντικα ποδοσφαιρικα και μπασκετικα γεγονοτα που μεταδιδοταν την ιδια ωρα τηλεοπτικα.
Αρκετα καλη η διαιτησια των Βλαχου-Μεταξα που εδειξε παντως μια μονοπλευρη ευαισθησια στον καταλογισμο των 'πιαστων'.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Φικαϊ, Τσαπουρη, Τσιμηλα, Κορνια, Χατζηκωνσταντη, Χαλβατζη, Θεοχαρη, Μπαλη, Χατζηπετρου, Γρηγοριου, Γκουρα(L), Λιουκα.
ΜΟΣΧΑΤΟ: Διονατου, Χατζηγρηγοριου, Εγγλεζου, Αλεξανδρακη, Γιαβασοπουλου, Μουλα, Καλαμαρα, Ζαφειρη(L).