Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς ήλθε στη Φρεαττύδα

Η ομάδα μπάσκετ του Πορφύρα τα κατάφερε και κατέκτησε πανάξια το Κύπελλο στον τελικό της ΕΣΚΑΝΑ που έγινε στην Ελευσίνα ,όπου αντιμετώπισε τον Εθνικό ,ομάδα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας .Στον τελικό νικήσαμε με 71-67 με πρώτο σκόρερ τον Θέμη Φωτόπουλο με 29 πόντους.
Αυτός ο θρίαμβος φέρνει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στη Φρεαττύδα .Θα ακολουθήσουν κι άλλα.Κι ας μην αρέσει αυτό σε όσους δεν μπορούν να εξηγήσουν πως ένας σύλλογος μιας γειτονιάς έχει γίνει αγαπητός και γνωστός σε όλη την Ελλάδα για το ήθος και τις επιτυχίες του.
Η φωτογραφία στο σάιτ της ΕΣΚΑΝΑ είναι πράγματι συγκινητική .
Ο Πρόεδρος Κανάκης Τσιριγωτάκης , ο αδελφός του Στέφανος με τη σημαία που πάντα παίρνουμε μαζί μας σε όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις ,γιατί έτσι μάθαμε απο παλιά ,ο γενικός αρχηγός Κώστας Καλοίδης ,ο σπουδαίος εργάτης του τμήματος Βασίλης Πρέντζας και κοντά τους φίλοι της ομάδας ,ο προπονητής Βαγγέλης Πεταλάς ,το τημ του κι οι παίκτες του Πορφύρα ,είναι με το χαμόγελο στα χείλη ,τυλιγμένοι στα κοκκινόμαυρα και πανηγυρίζουν για την σπουδαία νίκη.
Ειδικά όμως για τους παράγοντες του Πορφύρα είναι μία δικαίωση μετά απο τις πίκρες που γεύθηκαν στα προηγούμενα χρόνια .Ανταμείφθηκαν για την υπομονή και την αφοσίωση τους .
Καιρός ήταν να γελάσουν κι αυτοί οι άνθρωποι που είναι πραγματικοί ήρωες και δεν έλειψαν ποτέ απο αυτή την ομάδα .
Αντε να πάρουμε και το πρωτάθλημα και να ανέβει η Πορφυράρα στην Γ΄Εθνική.
Και να ακολουθήσουν και τα κορίτσια μας σε βόλει και μπάσκετ σε αυτό το δρόμο και να μείνει και το ποδόσφαιρο στην κατηγορία .