Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Αιγαλεω-Πορφυρας 1-3

Ντερμπυ με τα ολα του στο κλειστο του Αιγαλεω και νικη δυσκολη για τη γυναικεια μας ομαδα μιας και χρειαστηκε μια ωρα και 36 λεπτα για να καταληξει στα χερια μας το 17ο γαλαζιο φυλλο αγωνα σε 20 αγωνες πρωταθληματος.
Με εξαιρεση το δευτερο σετ ο αντιπαλος αντισταθηκε σθεναρα και παρουσιαστηκε βελτιωμενος σε σχεση με τον πρωτο γυρο, για να υποκυψει τελικα με 25-27, 15-25, 25-20, 22-25.
Με libero, 'εκτακτου αναγκης' λοιπον -τη Βαλια Τσιμηλά- και τη Μινα Τσαπούρη στο καλυτερο επιθετικα παιχνιδι της για φετος, η ομαδα του Μανωλη Αποστολογιωργακη περασε απο μια εχθρικη εδρα χωρις απωλειες χαρις και στα 10 block in της (απο 3.5 Αννα Μαρια Θεοχαρη και Ποπη Χατζηκωνσταντη).
Αρκετος και παλι κοσμος στην εξεδρα με δυσαρεστη εκπληξη την παρουσια μερικων 'ποδοσφαιρικων' Αιγαλεωτων που εκαναν οτι περναγε απο το χερι τους -ή μαλλον απο το στομα τους- για να εκνευρισουν τα κοριτσια μας και να τα φερουν σε δυσκολη θεση. Ευτυχως η αυτοκυριαρχια των παικτριων μας και η προσηλωση τους στο παιχνιδι απετρεψαν τα χειροτερα.
Εξαιρετικη η διαιτησια των Κυριοπουλου, Μενεσλη παρ' οτι το παιχνιδι ειχε πολλες δυσκολες φασεις τοσο πανω στο φιλε οσο και στον πειθαρχικο ελεγχο. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΑΙΓΑΛΕΩ: Μπουρμπη, Λαμπιτσακη, Αρβανιτη, Κολοφουση, Μαστοροπουλου Μ., Δημα, Καμπολη, Γιανναρακη(L), Μαστοροπουλου Ε., Καρακου, Μιχαλοπουλου, Γκοτση.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Τσιμηλα(L), Κορνια, Μπαλη, Φικαϊ, Χατζηκωνσταντη, Αθανασοπουλου, Μαλκοπουλου, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Λιουκα, Θεοχαρη, Χατζηπετρου.