Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Το ''χρυσό 14άρι'' του βόλει του Πορφύρα

 Το τμήμα βόλει γυναικών του ,για δεύτερη φορά τα 3 τελευταία χρόνια ,Κυπελλούχου ΕΣΠΕΔΑ Α.Ο.Φ. Πορφύρας ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη τους , τους 14 χορηγούς του κι ειδικά τους χρυσούς χορηγούς του MARFIN EGNATIA BANK ,ΕΤΕΚΑ,PUMA και WIND και προσωπικά τους κ.κ. Ανδρέα Βγενόπουλο ,Γιώργο Σπανό ,Γιώργο Γλου και Γιώργο Τσαπρούνη .
Πολλαπλές ευχαριστίες αξίζουν αναμφίβολα ,επίσης ,και σε όλους τους άλλους χορηγούς του τμήματος βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας που με κάθε τρόπο συμβάλλουν ώστε να υπάρχει υγιής λειτουργία ,κάθετη οργάνωση και αποτελεσματική αγωνιστική δράση με επενδύσεις σε έμψυχο υλικό , σε υποδομές κι υλικοτεχνική οργάνωση .
Αρωγοί του τμήματος μας ,που διεκδικεί την άνοδο του στην Α2 Εθνική κατηγορία αλλά παράλληλα φροντίζει να έχει 110 κορίτσια στην Ακαδημία του απο τα οποία τα 4 ήδη αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα του ,είναι  η SPORTS UNITED ,το SPORTS CLUB, η UNILEVER ,η PRIME ,το GATORADE και το νερό IVI ,το SADHU HAIR ,η SEA PACE Σιγάλας ,οι χυμοί PAGO και Το Λιοντάρι του Πειραιά .
Οι ονομαστικές ευχαριστίες αξίζουν στους κ.κ. Αγγελο Ζούρα ,Γρηγόρη Αντωνιάδη,Μάνο Σπανό,.Σταμάτη Καραίσκο ,Δημήτρη Σιανδρή και βεβαίως στην κ.Αριάδνη Καρπαθάκη .
Σε εσάς ανήκουν τα μπράβο και τα εύσημα γι ότι έχει καταφέρει το τμήμα βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας αφού εσείς κι η αγάπη των πολυπληθών φίλων του το δυναμώνετε και το κρατάτε σε σταθερές και γερές βάσεις με προοπτικές που όλοι καταλαβαίνουν ποιές είναι .
Οι επιτυχίες του τμήματος σας ανήκουν.