Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης ο Πορφύρας

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα μας των Παγκορασίδων η οποία νίκησε με 3-1 σετ τον Μελά και μπήκε και πάλι σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αρκεί να μην...εκτροχιασθούμε απο τον κακό εαυτό μας και την έλλειψη διάρκειας κι αυτοπεποίθησης.Γιατί ποιότητα και ταλέντο υπάρχουν σε αυτή την ομάδα και δε χωρά αμφιβολία ότι πράγματι μπορούμε να ελπίζουμε αρκετά απο τα κορίτσια μας.
Υπάρχει ικανοποίηση κυρίως επειδή είδαμε πολύ καλή απόδοση απο ορισμένες αθλήτριες μας που ήταν πρωταγωνίστριες και πράγματι έδωσαν ώθηση στην ομάδα αλλά ξεχωριστή ευχαρίστηση μας προκαλεί η απόδοση των κοριτσιών που ήλθαν απο τον πάγκο και βοήθησαν παίρνοντας μάλιστα αρκετό χρόνο συμμετοχής .
Δε συνηθίζουμε να αναφερόμαστε σε ονόματα και δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό γιατί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα πάντα πρέπει να συζητάμε για την ομάδα και τον παιδαγωγικό χαρακτήρα του παιχνιδιού και ποτέ για ξεχωριστές μονάδες .Θα κάνουμε μία εξαίρεση επειδή ξέρουμε ότι τα παιδιά μας έχουν ανάγκη απο ενθάρρυνση και τόνωση ώστε να αρχίσουν να βγάζουν στον αγώνα ότι και στην προπόνηση.
Θαλασσινού , Τσαβαρή κι Ανδρονίκη Πρίφτη είχαν μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση τους ενώ η Τσιραντωνάκη κι η Πέτσα πήραν μπροστά μετά απο το τρίτο σετ και πρόσφεραν ουσιαστική βοήθεια όπως κι η Ειρήνη Πρίφτη που ήταν ψύχραιμη και χρήσιμη .
Η παρουσία των Παλημέρη,Τζερεφού ,Δημητρίου ,Δαρδακούλη ,Παπαδήμα , Χοντάι που κατά σειρά μπήκαν στον αγώνα ήταν θαυμάσια αφού κάθε ένα απο αυτά τα παιδιά έδωσε λύσεις σε κρίσιμες περιστάσεις .
Μας έλειψε η Μαριάννα Λιάρου που ήταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι αλλά αυτή τη φορά τα σοκολατάκια της μητέρας της Τασούλας ήταν πολύ πιο γλυκά απο κάθε άλλη φορά .
Και δε χρειάζεται να καθήσει άλλος στον πάγκο αφού άλλαξε το γούρι...
Υπομονή χρειάζεται και να καθαρίσει το μυαλό ώστε να μην υπάρχει άγχος όταν δεν πρέπει και δε βοηθά σε τίποτα .
Τα σετ ήταν 25-23 ,20-25 ,25-20 και 25-18.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ( προπονήτρια Μίνα Τσαπούρη ) Α.Πρίφτη ,Ε.Πρίφτη ,Τσαβαρή ,Τσιραντωνάκη,Πέτσα,Θαλασσινού,Ο.Δημητρίου,Παλημέρη,Τζερεφού,Χοντάι,Παπαδήμα.Δαρδακούλη.