Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Σειρά παίρνουν τα Μίνι

Ανοιξε ο καιρός και πλέον έφθασε η ώρα για τα τουρνουά των Μίνι τα οποία ξεκινούν απο τα μέσα Απριλίου και θα διαρκέσουν έως τα μέσα Ιουνίου .
Οι προπονήτριες των Μίνι Πόπη Χατζηκωνσταντή και Αρτεμις Γκούρα ετοιμάζουν πλέον τα κορίτσια μας για τη συμμετοχή τους στα τουρνουά που δεν είναι μόνο μία ευκαιρία για να παίξουν αλλά και μία δυνατότητα αξιολόγησης της δουλειάς που έχει γίνει μαζί τους και της προόδου που έχουν παρουσιάσει .
Απο τα 40 Μίνι του Πορφύρα στο βόλει σίγουρα έχουν φανεί κορίτσια που περιμένουμε ότι θα εξελιχθούν αλλά το πρωτεύον είναι όλα αυτά τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το βόλει και να είναι κοντά στην ομάδα μας και στα γήπεδα .
Ο βαθμός ικανοποίησης απο την προσπάθεια που γίνεται είναι πράγματι σημαντικός αλλά θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι πέρα απο τη διάθεση γι άθληση είναι απαραίτητες επίσης η συνέπεια ,η υπευθυνότητα κι η συμπαράσταση απο το σπίτι ώστε να προχωρήσει ένα παιδί στον αθλητισμό .
Να πηγαίνουμε βόλτα όταν έχει λιακάδα αλλά όχι και κάθε φορά που έχει ήλιο ή βρέχει να γεμίζουμε μία σελίδα με τις απουσίες .
Αλλωστε ,σε κλειστό γήπεδο κάνουμε προπόνηση .Κι ευτυχώς δε στάζει ,οπότε δε θα μουσκέψουν τα παιδιά μας ....