Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

''Οχι ''στη μιζέρια και την ύβρι απο τον Πορφύρα

Ο Πορφύρας ,ως σωματείο με ιστορία 53 ετών ,στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται απο το 1991 και το τμήμα βόλει γυναικών ,πάντα λέει όχι στη μιζέρια και την ύβρι ,με την έννοια που αυτή έχει στη σημερινή πραγματικότητα αλλά και την αρχαιοελληνική .
Δεν πρόκειται τώρα να παρακολουθήσουμε και να αναφερθούμε σε κρίσεις και παραληρήματα τρίτων και θα τοποθετηθούμε όταν κι όπως πρέπει γι ότι μας αφορά ως τμήμα .
Να υπενθυμίσουμε ωστόσο σε όλους εκείνους στους οποίους ο Πορφύρας έχει...πέσει βαρύς φέτος και δε ...χωνεύεται με τίποτα ότι στο βόλει γυναικών η ομάδα μας είναι στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα ,το μπάσκετ γυναικών ισοβαθμεί στην πρώτη θέση κι όπως και το βόλει ελπίζει στην άνοδο στην Α2 ενώ  είναι στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου κι ότι το μπάσκετ ανδρών κατέκτησε το Κύπελλο κι ουσιαστικά έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο του στην Γ΄Εθνική κατηγορία .
Δεν είναι τυχαίο σωματείο ο Πορφύρας και γι αυτό αν μη τι άλλο χρειάζεται κι επιβάλλεται μεγαλύτερη προσοχή στην προσέγγιση στην παρουσία του .
Θα τα ξαναπούμε όμως  .Να περάσει ο τελικός κι εδώ είμαστε .