Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ευρυαλη-Πορφυρας 0-3

Με τις μηχανες στο ρελαντι ολοκληρωσε την πορεια της προς την εβδομαδα των ντερμπυ (21-28 Απριλιου) η γυναικεια μας ομαδα. Σε μια ωρα και τεσσερα λεπτα επιβληθηκε της Ευρυαλης στη Γλυφαδα με 25-17, 25-17, 25-22.
Ο αγωνας διεξηχθη σε ενα 'ρομαντικο' και 'νανουριστικο' ημιφως, μιας και περισσοτεροι απο το ενα τριτο των προβολεων του κλειστου του Αγ. Τρυφωνα δεν εδεησαν να λειτουργησουν! Δημαρχε, ας μην ξεχνιομαστε, εχει και εκλογες το επομενο εξαμηνο και ο προυπολογισμος μαλλον δεν θα πεσει εξω απο τις 6 λαμπες αλογονου που χρειαζονται για να παιζουμε volley σαλας και οχι bat-volley.
Απεναντι λοιπον στο συγκροτημα της Μενης Μιχαηλιδου, η ομαδα μας πηρε μια σχετικα ευκολη νικη με οπλο το καλο σερβις (13 ασσοι, παρακαλω!) και ιδιαιτερα καλες, σε υποδοχη και επιθεση αντιστοιχα, Κορνια και Χατζηκωνσταντη. Χρονο συμμετοχης πηρε και η προερχομενη απο τραυματισμο στον τελικο του κυπελου libero μας Αρτεμις Γκουρα.
Αρκετα καλη η διαιτησια των Μιχαηλογλου-Παπαδογιαννη. Τα μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου λαθη ισομοιραστηκαν στις δυο ομαδες και καμμια ουσιαστικη επιδραση στο τελικο αποτελεσμα δεν ειχαν.
Ο κοσμος λιγοστος στο γηπεδο, προτιμησε το ημιφως του σαλονιου του απο το ημιφως του Αγ. Τρυφωνα, αφου αλλωστε και οι καναπεδες ειναι αναπαυτικοτεροι απο τις τσιμεντενιες εξεδρες.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΕΥΡΥΑΛΗ: Λεονταρα, Ιοτοβα, Ταμπακη, Πρανταλου, Μανωλη, Μπενακη, Καλαϊτζη, Τασουλη, Μπολετη, Παππα, Κουντουρα(L), Σπανου
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Φικαϊ(L), Κορνια, Χαλβατζη, Αθανασοπουλου, Τσιμηλα, Γκουρα, Χατζηκωνσταντη, Μαλκοπουλου, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Χατζηπετρου, Θεοχαρη.