Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Καλό Πάσχα σε όλες κι όλους

Το τμήμα βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας εύχεται Καλό Πάσχα σε όλες κι όλους .Πρωτίστως σε όσες κι όσους είναι μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Πορφύρα και σε εκείνους που μας βοηθούν και ενθαρρύνουν την προσπάθεια μας .Ωστόσο ,αυτές τις Αγιες ημέρες οι ευχές μας για υγεία απευθύνονται σε όλο τον κόσμο .
Παράλληλα , ελπίζουμε ότι πέρα απο την ευκαιρία για ξεκούραση αυτές οι ημέρες θα προσφέρουν τη δυνατότητα της αυτοσυγκέντρωσης .Ωστε να καταλάβουμε όλοι εάν χρειάζεται να αξιολογήσουμε με διαφορετικό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις ,να επαναπροσδιορίσουμε σχέσεις και προσεγγίσεις .
Και πάνω απο όλα καλό θα είναι να πάμε στην εκκλησία όχι μόνο για να μας δούν και να τους δούμε στολισμένοι οι ίδιοι σαν Επιτάφιοι αλλά για να προσευχηθούμε και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε  ποιό είναι το πνεύμα του Πάσχα.Της Σταύρωσης και της Ανάστασης.
Ωστε να περιορίσουμε τη μιζέρια και την κακομοιριά και να καθαρίσει λίγο η ματιά μας για να δούμε δίπλα και γύρω  μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι εάν είναι καλά οι δικοί μας άνθρωποι κι  έχουμε την...πολυτέλεια να κάνουμε το χόμπυ μας αναγκαιότητα για την καθημερινή ισσοροπία μας ,όλα τα άλλα περιττεύουν και δεν έχουν σημασία .
Ας συνειδητοποιήσουμε ότι  πρέπει να απολαμβάνουμε αυτά που μας προσφέρει η ζωή και να λέμε ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ.
Καλό Πάσχα.