Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας ,φίλοι αναγνώστες

Οτι θα φθάναμε στο σημείο  να γράφουμε   ''ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας φίλοι αναγνώστες '' στο μπλογκ της ομάδας μας ,ειλικρινά δεν το περιμέναμε  .Ας είναι καλά ο δημιουργός αυτού του μπλογκ  που είχε την ιδέα να υλοποιήσει αυτή την όμορφη ιδέα του γι ένα μέσο πληροφόρησης κι αμφίδρομης επικοινωνίας .
Το μπλογκ του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα έχει ανοδική πορεία επισκεψιμότητας ,την οποία ποτέ δεν επιδιώξαμε αλλά να που ήλθε .Οι μετρήσεις που γίνονται απο τις επίσημες μηχανές μέτρησης των σάιτ και των μπλογκ στο Ιντερνετ μας φέρνουν πολύ ψηλά στην κατάταξη των ιστότοπων του βόλει στην Ελλάδα  .
Στο τέλος Απριλίου θα έχουμε και τα πρώτα στοιχεία τα οποία θα σας κοινοποιήσουμε αλλά ,για να πάρετε μία γεύση ,το μπλογκ μας παρουσιάζει αύξηση 333.4% τον τελευταίο μήνα ,σε επισκεψιμότητα κι έχει αφήσει πίσω τη συντριπτική πλειοψηφία των ιστότοπων ή των μπλογκς που έχουν ως μοναδικό θέμα το βόλει .
Ομορφη  έκπληξη για τη δυναμική του βόλει ; Οτι το νέο σάιτ http://www.athlisi.com/ συγκεντρώνει όλο και πιο μεγάλη επισκεψιμότητα κι είναι πια μέσα στα πρώτα 3.300 σε όλη την Ελλάδα .Σκεφθείτε ότι στην Ελλάδα έχουν βάση ...495.000 σάιτ και μπλογκς .Μπράβο στο μεράκι του δημοσιογράφου Νίκου Μακράκου που παλεύει μόνος του ,με τα λάθη και τις υπερβολές του αλλά αν μη τι άλλο αγαπά αυτό το άτιμο σπορ.
Που είναι το δικό μας μπλογκ ; Ε, άντε για να σας ...ανοίξουμε την όρεξη να σας ενημερώσουμε ότι φθάσαμε ήδη στο νούμερο 20.000 .Ποιό ; Το μπλογκ που έφτιαξε ένα τμήμα ενός συλλόγου ,για πλάκα και να που έχει γίνει όχημα πληροφόρησης κι ελπίζουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί ως πεδίο ανταλλαγής  ιδεών .
Να που έχουμε κι ένα ακόμα εργαλείο στα χέρια μας .Τώρα που το ξέρουμε ,σας ευχαριστούμε διπλά γιατί φαίνεται ότι ,ακόμα ,εκτιμώνται το ήθος κι η ειλικρίνεια .