Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ιδιο δίδυμο διαιτητών στον Αλιμο

Απο σεβασμό στο έργο των διαιτητών κι απο διάθεση προβολής της παρουσίας τους που είναι καταλυτική για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών όλων των πρωταθλημάτων ,αποφασίσαμε να έχουμε ,όποτε μας προσφέρεται η δυνατότητα ,αναφορά και σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι ουσιαστικοί συντελεστές των αγώνων .
Οπως λοιπόν πληροφορηθήκαμε , το ντέρμπι Τράχωνες--Πορφύρας ορίσθηκαν να διευθύνουν οι έμπειροι διαιτητές κ.κ. Τσιμπινός και Παπαστάμος .Δύο ικανότατοι ρέφερυ με σημαντική παρουσία στα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών ,ψυχραιμία ,σταθερότητα ,προσωπικότητα και οξυδέρκεια .
Τους εμπιστευόμαστε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους .
Κατά σύμπτωση (;) οι ίδιοι είχαν σφυρίξει και στον πρώτο γύρο το ματς Πορφύρας--Τράχωνες 0-3 στο οποίο  είχαν μία καλή σε γενικές γραμμές διαιτησία για την οποία ωστόσο είχαν διατυπωθεί παράπονα απο την πλευρά μας για τα πολλά ,κατά την άποψη μας ,''πιαστά'' που είχαν γίνει απο την πασαδόρο των Τραχώνων αλλά δεν είχαν σφυριχθεί καθώς επιλέχθηκε να της καταλογισθούν ακριβώς τόσες σχετικές παραβάσεις όσες και στη δική μας πάσα .
Το θυμίζουμε αυτό ,για την ιστορία κι επαναλαμβάνουμε τις ευχές μας για καλή επιτυχία στους διαιτητές θεωρώντας απολύτως βέβαιο ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν οι δικές τους αποφάσεις τη ροή του αγώνα όπως αυτή θα διαμορφωθεί απο τις καλές και τις κακές στιγμές των αθλητριών ,απο τις εμπνεύσεις και τα σφάλματα των προπονητών τους .