Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ο Πορφύρας έδειξε τον δρόμο

Μάθαμε ότι στο κλειστό στο Τροκαντερό ,αυτή τη φορά δεν έγιναν αγώνες μίνι βόλει ,όπως πέρσι,στα...μάρμαρα του γηπέδου αλλά στο τσιμέντο του περιβάλλοντα χώρου ,μέσα στο λιοπύρι.
Οπως καταλαβαίνετε ,δικαιώνεται απόλυτα η απόφαση του τμήματος μας για μη συμμετοχή των παιδιών μας σε αυτό του τουρνουά της κακιάς ώρας .
Βέβαια ,δικαιωνόμαστε και για κάτι ακόμα .Για την απόφαση μας να αποχωρήσει η ομάδα απο το περσινό τουρνουά όταν μας είπαν να παίξουμε στα ...μαρμαρένια αλώνια στο Τροκαντερό κι εμείς αρνηθήκαμε και φύγαμε αν κι είχαμε μαζί μας 56 κορίτσια του τμήματος μας που αποχώρησαν κλαμμένα κι απο αυτά τα 10 δεν παρουσιάσθηκαν ξανά στις προπονήσεις μας και σταμάτησαν να παίζουν βόλει ,απο την επομένη κιόλας ,αφού απογοητεύθηκαν ,όπως κι οι γονείς τους ,βλέποντας την ανευθυνότητα.
Πέρσι μας είπαν ''γραφικούς'',''βιαστικούς'', ''περίεργους''.Και φέτος οι ίδιοι άνθρωποι ,οι διοργανωτές απο την πλευρά της Ομοσπονδίας ,δεν έκαναν αγώνες στα μάρμαρα αντιλαμβανόμενοι ότι είχαμε απόλυτο δίκιο αφού ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Ποιός όμως θα αποζημιώσει τα παιδιά για την πίκρα που γνώρισαν ,τους γονείς για την απογοήτευση που έζησαν ,εμάς για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και το βόλει για την απώλεια παιδιών που θα μπορούσαν  να προχωρήσουν ;
Γιατί να υπάρχει τέτοια και τόση ανευθυνότητα ;