Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Επιστροφή στις προπονήσεις

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα ξεκίνησε απο σήμερα την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ευρυάλη στην Γλυφάδα .
Οι παίκτριες μας είχαν την ευκαιρία να ξεκουρασθούν  κοντά στους δικούς τους ανθρώπους ,οι πιο πολλές μάλιστα μετακινήθηκαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους όπου ξεκουράσθηκαν απολαμβάνοντας τη φύση και τις ομορφιές της .
Τα κορίτσια κι ο προπονητής τους άκουσαν τις ευχές απο τη διοίκηση και βέβαια στο προσκήνιο ,γι ένα παραπάνω λόγο ,βρέθηκε η Νατάσα Μαλκοπούλου που γιόρταζε την Κυριακή .
Νατάσα να ζήσεις .Και εσύ ''κόουτς Μανώλη'' να τα εκατοστήσεις για τα γενέθλια σου .
Και βέβαια ,επειδή αυτή η ομάδα έφθασε στο σημείο όπου βρίσκεται χάρις στον ιδρώτα και τις θυσίες κι εκείνων που ήταν μαζί μας και σήμερα ,το έφερε η ζωή,να είναι εκτός τμήματος ,Χρόνια Πολλά σε όλες κι όλους .
Δε ξεχνάμε ότι πάντα αυτή η ομάδα ήταν ,είναι κι έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να είναι μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Κι ενωμένη σα μία ΓΡΟΘΙΑ .Χωρίς μπούρδες και πολλά-πολλά αλλά μόνο με έργα .
Κι αύριο θα διαβάσετε εδώ τι πιστεύουμε εμείς για τις προτάσεις για την αλλαγή του σκηνικού στην Α1 και στην Α2 κατηγορία του γυναικείου βόλει ,όπου απο τα πολλά κανόνια που ακούμε να βαράνε ,σε λίγο θα νομίζουμε ότι είμαστε όχι στη Φρεαττύδα και τον Προφήτη Ηλία αλλά στον Λυκαβηττό....