Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Τραχωνες-Πορφυρας 0-3

Ευκολοτερα απο οτι μας προϊδεασε ο πρωτος ημιτελικος εφτασε η γυναικεια μας ομαδα στον τελικο των play-off. Κερδιζοντας για τεταρτη φορα σε πεντε αγωνες φετος τους Τραχωνες δεν αφησε περιθωρια αμφισβητησης για το ποιο επρεπε να ειναι το ζευγαρι του τελικου.
Πορφυρας και Φιλια λοιπον θα συναντηθουν τουλαχιστον δυο φορες την εβδομαδα που ξεκιναει αυριο, πρωτα στην Ηλιουπολη και μετα στο Π. Σαλπεας, μιας και το μεταξυ τους σκορ απο την κανονικη περιοδο ειναι στο 1-1. Αν χρειαστει τριτο παιχνιδι θα γινει και αυτο στην Ηλιουπολη μεσα στη μεθεπομενη εβδομαδα. Με λιγα λογια ως τις 5 Ιουνιου η αναμονη μας θα λαβει τελος και θα ξερουμε αν η τεραστια προσπαθεια των τριων τελευταιων χρονων θα δικαιωθει και το τμημα volley του Πορφυρα θα βρεθει στις Εθνικες κατηγοριες του αθληματος.
Το παιχνιδι δεν διεκδικει δαφνες ποιοτητας αφου η ομαδα του Αλιμου δεν εφτασε τα επιπεδα αποδοσης αλλων μεταξυ μας αγωνων. Τα κοριτσια μας διαχειριστηκαν με σοβαροτητα και ηρεμια την κατασταση και εφτασαν σε μια σπουδαια αλλα οχι ιδιαιτερα αγχωδη νικη μεσα σε μια ωρα και δωδεκα λεπτα. Χρησιμοποιωντας αποκλειστικα την αρχικη του επταδα ο Πορφυρας πηρε τα τρια σετ με 18-25, 23-25,16-25. Η Δημητρα Γρηγοριου εκανε απεναντι στη παλια της ομαδα το καλυτερο φετινο της παιχνιδι και την ακολουθησαν σε αποδοση η Μαλκοπουλου στην υποδοχη και η Θεοχαρη στην επιθεση. Κλειδι για τη νικη ηταν εκτος απο την πολυ καλη πασα και η κυριαρχια μας στο block που ναι μεν δεν κατεληξε ολες τις φορες σε block-in αλλα εκανε πολυ δυσκολη τη ζωη των επιθετικων των Τραχωνων.
Πολυς και παλι κοσμος στην εξεδρα του Αλιμου, το μεγαλυτερο ισως κερδος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. απο τη φετινη διοργανωση και η μεγαλη της ευθυνη για την επομενη διοργανωση. Αψεγαδιαστη για μια ακομα φορα η διαιτησια των Κουτσουλα-Μενεσλη και των βοηθων Τριανταφυλλοπουλου-Γαλενιδη.
Ο ι συνθεσεις των ομαδων:
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Κουτροπουλου, Λιγουδιστιανου, Ζωτο, Αραπη, Σαραντοπουλου, Ξενου, Περοπουλου, Καρτσαφλεκη(L), Χασιωτη, Γκογκα, Λιαροματη, Ανδρεου.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Γρηγοριου, Χατζηπετρου, Κορνια, Τσιμηλα, Τσαπουρη, Μαλκοπουλου, Λιουκα, Αθανασοπουλου, Χατζηκωνσταντη, Μπαλη, Θεοχαρη, Γκουρα(L)