Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Θερμά συλλυπητήρια για τους 3 νεκρούς της MARFIN

Θέλουμε να γράψουμε πολλά ,πάρα πολλά αλλά θα περιορισθούμε (γιατί έτσι πρέπει ώστε να κρατήσουμε ισορροπία σε μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στον αθλητισμό και σε όσα έγιναν σήμερα και γενικώς συμβαίνουν αυτό τον καιρό στην πατρίδα μας ),σε λίγες σειρές .
Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στις οικογένειες των 3 υπαλλήλων της Τράπεζας ΜARFIN που έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο υποκατάστημα της οδού Σταδίου κατά τον εμπρησμό του με βόμβες μολότοφ .
Απευθύνουμε τα συλλυπητήρια μας και στη Διοίκηση της Τράπεζας όπως και στον Σύλλογο Εργαζομένων της MARFIN .
Είναι το ελάχιστο αυτό σε ένδειξη αναγνώρισης των σχέσεων του τμήματος μας με την MARFIN απο την οποία ασφαλώς και δε ξεχνάμε ότι ενισχύθηκαν σημαντικά ,κατά την τελευταία τριετία ,οι ομάδες υποδομής του τμήματος βόλει του Πορφύρα που ουσιαστικά ευεργετήθηκαν απο αυτόν τον Ομιλο που προσφέρει μάλιστα εργασία σε φίλους μας που είναι ενεργά μέλη της ομάδας μας και θα μπορούσαν ίσως να ήταν στη θέση αυτών που χάθηκαν .
Μάλιστα ,απο τον κ.Ανδρέα Βγενόπουλο ακούσαμε τα καλύτερα λόγια για το έργο που γίνεται στο βόλει του Πορφύρα και μας στήριξε όχι μόνο υλικά αλλά κι ηθικά .
Δεν  μπορούμε να κάνουμε ότι τα ξεχάσαμε όλα αυτά .
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τα κορμιά αυτών των νέων ανθρώπων.