Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Αρχίζει η μεγάλη γιορτή για τον Πορφύρα

Την Τετάρτη 19 Μαίου ξεκινά  η μεγάλη γιορτή για την γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα,τη μόνη που δεν έχει λείψει καμμία χρονιά απο τα πλαίυ οφφ τα οποία διοργανώνει ,με μεγάλη επιτυχία ,η ΕΣΠΕΔΑ για να ξεχωρίσει η ομάδα που θα ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία .
Θα υποδεχθούμε τους Τράχωνες στο ''Παναγιώτης Σαλπέας '' ,το οποίο πιστεύουμε ότι θα είναι γεμάτο .Η διαδικασία των πλαίυ οφφ είναι γιορτή κι εμείς έτσι την αντιμετωπίζουμε.
Θα περιμένουμε τους Τράχωνες και τους φιλάθλους τους ώστε να τους φιλοξενήσουμε άψογα όπως άλλωστε έπραξαν κι εκείνοι στα δύο ματς που παίξαμε φέτος στο γήπεδο τους ,για πρωτάθλημα και κύπελλο .
Περιμένουμε με χαρά και γλυκειά προσμονή τα παιχνίδια για τα πλαίυ οφφ τα οποία θα απολαύσουμε .Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά και μετά απο το τέλος του έρχεται η ώρα να ασχοληθούμε με το επόμενο .
Καλή διασκέδαση σε όλες κι όλους .Γιατί τώρα είναι η ώρα για τα καλύτερα ,γι αυτά που κάθε αθλήτρια και κάθε προπονητής αλλά και κάθε φίλαθλος περιμένει να ζήσει .
Στο άλλο ζευγάρι των πλαίυ οφφ θα παίξουν Φιλία κι Ηλιούπολη ,επίσης το βράδυ της Τετάρτης,με την Φιλία να προηγείται με 2-0 στις νίκες και να χρειάζεται άλλη μία για να προκριθεί στον τελικό .