Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Μία βραδυά σαν όλες τις άλλες την Τετάρτη

Ομορφο παιχνίδι θα δούμε την Τετάρτη στο γήπεδο μας ,το ''Παναγιώτης Σαλπέας''.Θα υποδεχθούμε τους Τράχωνες ,στην πρώτη αναμέτρηση για τα πλαίυ οφφ του πρωταθλήματος .Το σκορ στις μεταξύ μας αναμετρήσεις είναι 1-1.Προκρίνεται η ομάδα που θα φθάσει στις 3 νίκες.
Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο Πορφύρας δεν έχει άγχος αφού άλλωστε ,απο την αρχή της σαιζόν ,έχουμε ακούσει τους ειδικούς του χώρου να λένε με έμφαση ότι είναι άλλες ομάδες τα φαβορί για την άνοδο .Δεν έδιναν τύχη στον Πορφύρα .Τους σεβόμαστε για τις απόψεις τους και για την αγάπη όπως και για την προσοχή τους .
Εμείς θα πάμε και σε αυτό το ματς  ,όπως σε όλα τα άλλα .
Προφανώς ,δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και πρώτα απο όλα πάμε να διασκεδάσουμε το παιχνίδι .Γι αυτό και τούτη η βραδυά θα είναι ίδια με τις άλλες .Σε αντίληψη και σε αίσθηση του αγώνα .Σε νοοτροπία και σε ψυχολογία .
Το έχουμε γράψει και θα το σημειώσουμε και πάλι .Απολαμβάνουμε τη διαδρομή και θα κάνουμε λογαριασμό στο τέλος .Οποτε έλθει αυτό .
Προς το παρόν ,θέλουμε να δούμε γεμάτο το γήπεδο μας και θα καλωσορίσουμε τους Τράχωνες αλλά και κάθε φίλο του βόλει .
Οι Τράχωνες έχουν τον σεβασμό μας και την εκτίμηση μας κι εμείς περιμένουμε μόνο να απολαύσουμε ένα ματς που θα αποδείξει ότι κακώς αρκετοί δεν δίνουν σημασία στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Θα φάμε τα σοκολατάκια και τα τριγωνάκια μας πριν απο το παιχνίδι ,θα πάμε με την λογική που απαιτεί η περίσταση και πάνω απο όλα θα περιμένουμε να γιορτάσουμε .
Καλή επιτυχία στον Πορφύρα .
Καλή διασκέδαση στους θεατές .
Καλώς να έλθουν οι Τράχωνες .Τα καφεδάκια τα έχουμε ήδη παραγγείλει για να ανταποδώσουμε το κέρασμα .
Ψυχραιμία κι υγεία .
Αλλωστε ,το βόλει είναι σαν τις Πανελλήνιες .Αμα ξέρεις ,γράφεις .