Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Στηρίξτε τα κορίτσια του Πορφύρα ,κάντε έδρα το ''Σαλπέας''

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς των πλαίυ οφφ ανάμεσα στον Πορφύρα και την Φιλία Ηλιούπολης έχει το δικό του ενδιαφέρον ,όχι μόνο γι εμάς που αγαπάμε την ομάδα μας αλλά και γι όλους τους φίλους του γυναικείου βόλει .
Το γήπεδο δε χωρά αμφιβολία ότι θα είναι κατάμεστο κι ανάμεσα στους 400 θεατές που χωρά η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι φίλαθλοι του Πορφύρα .Απο αυτούς τους ανθρώπους που απο το υστέρημα τους συντηρούν την ομάδα ,με τη συνδρομή και τον λαχνό τους ,γιατί ο Πορφύρας απευθύνεται σε πολλούς και στηρίζεται απο ακόμα περισσότερους και δεν βασίζεται στα κέφια του ενός ,ζητάμε να στηρίξουν τα κορίτσια που ,με τον προπονητή τους ,έφεραν τον Πορφύρα μας στον τελικό και μας έχουν κάνει υπερήφανους .Χειροκροτείστε τα κορίτσια με θέρμη ,φωνάξτε όσο πιο δυνατά μπορείτε και κάντε έδρα το ''Σαλπέας''.
Η νίκη μπορεί να γίνει δική μας κι αυτό θα συμβεί με την βοήθεια του κόσμου .
Απο το χειρουργείο στην Ηλιούπολη ,τη διαιτητική σφαγή ,συνήλθαμε αν κι ακόμα έχουμε ανοιχτές πληγές .
Πιστεύουμε ότι θα σταματήσει εδώ η διαιτητική προστασία που απολαμβάνει η Φιλία σε όλα τα παιχνίδια της απο την αρχή του πρωταθλήματος .Γιατί παράπονα έγιναν κι απο την Ηλιούπολη  κι απο τους Τράχωνες στα μεταξύ τους ματς με την Φιλία .Τυχαία είναι όλα αυτά ;
Φυσικά ,άποψη μας είναι ότι η Φιλία ,ομάδα με παράδοση και λαμπρή ιστορία ,δεν έχει επιδιώξει την εύνοια απο τους διαιτητές .Δεν την έχει κι ανάγκη εξάλλου ,αν κρίνουμε απο τη σιγουριά που έχει εκφρασθεί για τις δυνατότητες και την προοπτική ανόδου της .
Την εκθέτει άλλωστε αυτή η κατάσταση που είμαστε βέβαιοι ότι θα σταματήσει εδώ μετά απο τα όργια που έγιναν απο τον Δευτερίγο αλλά κι απο τον Κολτσίδα στην Ηλιούπολη σε βάρος του Πορφύρα.
Η ομάδα μας φυσικά οφείλει να είναι αυτοσυγκεντρωμένη και τα κορίτσια μας είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν μόνο μία σκέψη ''ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ''.
Κάτι ακόμα γι όσους το καταλάβουν .Οι μαγκιές κι οι προκλήσεις στον Πορφύρα τελείωσαν στην Ηλιούπολη .
Το κυνήγι ήταν τόσο απροκάλυπτο κι η αντιμετώπιση είχε τέτοιο...αθλητικό πολιτισμό ώστε καταφέρατε όχι μόνο να αγριέψετε τα πρόβατα αλλά  και να τα αφυπνίσετε.