Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Μπράβο στα κορίτσια μας και στον Γιωργάκη

Ωραία ημέρα η χθεσινή . Επιβεβαιώθηκε ότι ο αθλητισμός κι ειδικά το βόλει συνδυάζεται άριστα με το σχολείο και την πρόοδο στην εκπαίδευση ,ανάλογα και με το γνωστικό πεδίο που ενδιαφέρει κάθε παιδί .
Πέντε κορίτσια της ομάδας βόλει του Πορφύρα έδωσαν Πανελλήνιες εξετάσεις και όλες τα κατάφεραν .Η Μαρία Δελαγραμμάτικα ( πρώτη στην Ιωνίδειο απο όλη τη θεωρητική κατεύθυνση με 19.000 μόρια --ευχόμαστε απο τα βάθη της ψυχής μας να είναι πρώτη κι η Στέβη μας στη θετική κατεύθυνση μετά απο ένα χρόνο ,ώστε η Ιωνίδειος να βαφτεί κόκκινη και μαύρη ,Πορφύρας δηλαδή )  ,η Ζωή Παπακυριάκου ,η Μαριλένα Τρεμούλη ,η Ελισάβετ Σοφικίτη κι η Μαρία Αμπελακιώτη εξασφαλίζουν τη φοίτηση τους  ( πρώτα ο Θεός γιατί πρέπει να ανακοινωθούν κι οι βάσεις ) σε Πανεμιστήμια και σε ΤΕΙ στη νέα σαιζόν  .Πολύ καλά τα πήγε κι ο Γιώργος Χατζηπέτρος ,ο αδελφός της Φρόσως και της Σέβης ,επίσης βολειμπολίστας .
Ευχόμαστε και πιστεύουμε στο καλύτερο δυνατό στη νέα χρονιά και για την  Θοδώρα ,την Στέβη ,την Δάφνη ,την Σέβη και τα άλλα κορίτσια του Πορφύρα .
Η παράδοση συνεχίζεται στο βόλει του Πορφύρα .Κι αυτό δε συμβαίνει τυχαία .Πιστέψτε μας.