Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πορφύρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ;

Ο τίτλος ίσως ξεγελά αλλά κάπως έτσι έχουν τα πράγματα κι αυτή είναι η ουσία .Ο Πορφύρας είναι πολύ πιθανό ότι θα έχει αθλητικό εκπρόσωπο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο καθώς διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση της στην κορυφαία διοργάνωση ,η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλει του συλλόγου μας Τζοάννα Παπαγεωργίου ,ως μέλος της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλει ,μαζί με την επίσης Ελληνοαμερικάνα Χριστίνα Ρουμπάνη .
Η Τζο είναι αυτές τις ημέρες στην Αθήνα ,μετά απο το Προολυμπιακό της Ρόδου και δεν έχασε την ευκαιρία να δεί τα κορίτσια που είχε παίκτριες στις παγκορασίδες του Πορφύρα αλλά και την φίλη και συναθλήτρια της Μίνα Τσαπούρη ,προπονήτρια στις κορασίδες και νεάνιδες της ομάδας μας και πιο παλιά πλέον αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μας .
Η παρουσία της έγινε δεκτή με ενθουσιασμό καθώς είναι αγαπητή και ποτέ κανείς μας δε θα ξεχάσει ότι μας βοήθησε αρκετά ώστε να αλλάξουμε φυσιογνωμία και να αποκτήσει η ομάδα μας πρωταγωνιστικό χαρακτήρα .
Πάνω απο όλα δε θα ξεχάσουμε ότι δούλεψε με μεράκι και κέφι αλλά και με αγάπη με τα παιδιά που είχε κοντά της .
Για τις επιτυχίες της αθλήτριας του Πορφύρα καμαρώνουμε όλοι .Κυρίως επειδή συνδυάζει το ήθος με την αξία κι αγαπά αυτή την ομάδα .

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ