Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η ''ΦΛΟΓΑ'' στη φανέλλα του Πορφύρα .Τιμή μας .

Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά κι υπερηφάνεια ότι η γυναικεία ομάδα του θα προβάλλει στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλλας της , τη '' ΦΛΟΓΑ'', τον  Σύλλογο Γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.
Σήμερα, 27 χρόνια μετά την ίδρυση της η ''ΦΛΟΓΑ'' έχει εκπροσώπους με πλούσια δραση στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.
Ως σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, βασίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών του και στην υποστήριξη των ευαισθητοποιημένων φίλων του.
Είναι τιμή μας ότι η γυναικεία ομάδα βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας θα προβάλλει την ''ΦΛΟΓΑ'' κι ευχαριστούμε την Διοίκηση της για την άμεση αποδοχή του αιτήματος μας . Επίσης ,ευχαριστίες πρέπουν απο την πλευρά μας και προς τους τρείς  μεγάλους χορηγούς του τμήματος μας , την εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ , την MARFIN και την εταιρεία τηλεπικοινωνιών WIND για το γεγονός ότι δέχθηκαν να δώσουν τη θέση τους στη φανέλλα της γυναικείας ομάδας μας στην ''ΦΛΟΓΑ''  ,το λογότυπο της οποίας θα έχει αποκλειστική προβολή στην νέα ,κοκκινόμαυρη εμφάνιση μας .
Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας θα κάνει τα πάντα ώστε να συνδράμει το έργο της ''ΦΛΟΓΑΣ'' το οποίο είναι σπουδαίο και αξίζει κάθε ενίσχυσης και συμπαράστασης .Θα μετέχουμε σε συνέργειες προς αυτή την κατεύθυνση ενώ η ομάδα μας θα επισκεφθεί τα παιδιά της ''ΦΛΟΓΑΣ'' ώστε να έχει μία πρώτη γνωριμία μαζί τους .
Σε κάθε αθλητική εκδήλωση της ''ΦΛΟΓΑΣ'' θα είμαστε εκεί και θα ξεκινήσουμε την Δευτέρα απο το φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην Καισαριανή.
Το έργο της ''ΦΛΟΓΑΣ'' μπορείτε να το αντιληφθείτε μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της , http://www.floga.org.gr/
Κατά την άποψη μας ,αυτή είναι η σημαντικότερη πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το τμήμα μας απο την ίδρυση του ,το 1990 .Απλώς ,διότι εκφράζει το πνεύμα του Πορφύρα ,την ουσία του αθλητισμού ,τη φιλοσοφία που πρέπει να έχουν όλοι όσοι δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν το μεγαλύτερο αγαθό ,αυτό της υγείας .
Ευχαριστούμε την Πρόεδρο της ''ΦΛΟΓΑΣ '' κα Τρυφωνίδου και όλες τις κυρίες όπως κι όλους τους κυρίους που είναι μαζί της γιατί μας βοηθούν να αισθανθούμε ότι είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ