Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Φιλική ήττα για τον Πορφύρα στον Κορυδαλλό

Αυτή κι αν ήταν φιλική ήττα .Χάσαμε με 3-1 απο την Αρτέμιδα Κορυδαλού  στον αγώνα που δώσαμε χθες βράδυ στο κλειστό του Κορυδαλλού αλλά τουλάχιστον ευχαριστηθήκαμε φιλοξενία και χαμόγελα .
Μας υποχρέωσε ο Πρόεδρος της Αρτέμιδος κ.Γιώργος Σαραντέας με την άψογη στάση του ,μας άρεσε η αντιμετώπιση απο τις έμπειρες αθλήτριες της ομάδας του ,με τις οποίες πια μετά απο τόσα ματς στα τελευταία χρόνια έχουμε  αναπτύξει δεσμούς φιλίας και φυσικά ικανοποιηθήκαμε απο τη συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων  Μανώλη Αποοστολογιωργάκη ο οποίος φαίνεται ότι ...πρόλαβε κι έγινε Πορφύρας στους 4 μήνες που δούλεψε στην ομάδα μας στην περσινή σαιζόν και βεβαίως τον περιμένουμε κοντά μας όποτε έχει την ευκαιρία .
Εστω μάλιστα κι αν αυτό δεν είναι fair ,θα εκφράσουμε και μία ευχή .Μακάρι να ανέβει φέτος στην Α1 η Αρτεμις .Εχει τις δυνατότητες ώστε να τα καταφέρει και εφόσον το πετύχει θα χαρούμε κι εμείς .
Προς το παρόν ,μην κάνετε το...λάθος να φέρετε νερά την Κυριακή στον αγώνα των Κορασίδων.
Θα έχουμε και καφεδάκι για τον Γιώργο ....
Οπως έχουμε κι άλλες φορές γράψει ,ποτέ δεν κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στην εικόνα φιλικών αγώνων .Αυτή αφορά τον προπονητή και τις αθλήτριες του .Προχωράμε στο επόμενο φιλικό.
Πάντως ,μετά απο παρακλήσεις που δεχθήκαμε ,δεν πρόκειται να γράψουμε ποιές ήταν οι καλύτερες στα...σουβλάκια στον ''Τάκη'' ,στην πλατεία Βενιζέλου στη Νίκαια ,όπου πήγε η ομάδα μας μετά απο το παιχνίδι .
Επίσης ,δε θα μάθετε και ποιός δεν κοιμήθηκε καλά το βράδυ απο τα σουτζούκια.
Γελάτε ; Αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν τις ομάδες κι εμείς καμαρώνουμε ότι έχουμε ΟΜΑΔΑ.


Ν.Δελαγραμμάτικας