Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μέγας Χορηγός του βόλει του Πορφύρα η ΕΤΕΚΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ανακοινώνει ότι για τη σαιζόν 2010-2011 ,την τρίτη συνεχόμενη για τη συνεργασία μας ,Μέγας Χορηγός του τμήματος μας είναι η εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ της οικογένειας Σπανού .
Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Γιώργο Σπανό για την απόλυτη συμπαράσταση του προς το τμήμα μας.
Τις ευχαριστίες του προς τον Πειραιώτη επιχειρηματία ,προσωπικό φίλο απο τα χρόνια ακόμα όπου διακρινόταν ως ποδοσφαιριστής της Χαλκηδόνας και γείτονα μας ,εκφράζει το σύνολο των μελών του τμήματος μας που υπόσχεται ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε με όρους αθλητικής συμπεριφοράς ,ευπρέπειας ,ευ αγωνίζεσθαι ,κοινωνικής προσφοράς και επιτυχιών να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο τιμώντας τη χορηγία της ΕΤΕΚΑ .
Εκπρόσωποι του τμήματος μας είχαν την ευκαιρία και τη χαρά να ευχαριστήσουν δια  ζώσης τον κ.Γιώργο Σπανό ,ο οποίος δεν αποκλείεται μάλιστα να φέρει σύντομα στο τμήμα μας τα κοριτσάκια του ώστε να γνωρίσουν το άθλημα και να ασχοληθούν με αυτό ενώ θα είναι και φέτος απο εκείνους που θα παρακολουθούν με ενδιαφέρον την πορεία της ομάδας  μας .
Εκ μέρους των αθλητριών μας η αρχηγός Βιβή Μπαλή κι η παλαιότερη αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μας Μίνα Τσαπούρη ,μαζί με τον κ.Κελέκο και τον κ.Δελαγραμμάτικα , υποσχέθηκαν προς την οικογένεια Σπανού ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο προκειμένου να δικαιώσουν την σταθερή εμπιστοσύνη της ΕΤΕΚΑ που πλέον ταυτίζεται με το βόλει γυναικών του Πορφύρα .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ