Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Την Τετάρτη η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα

''Πάμε να το χαρούμε '' είναι το σλόγκαν του προπονητή μας και με αυτό πορευόμαστε περιμένοντας την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αργυρούπολη στο ''Παναγιώτης Σαλπέας''.
Το παιχνίδι Πορφύρας--Αργυρούπολη θα γίνει την Τετάρτη και θα ξεκινήσει στις 21.45 .
Την επομένη είναι η 28η Οκτωβρίου κι άρα σχολείο δεν υπάρχει για τα κορίτσια της Ακαδημίας μας.Μπορούν λοιπόν να έλθουν στο γήπεδο μαζί με τους γονείς τους ώστε να χειροκροτήσουν την  πιο πετυχημένη ομάδα των τελευταίων 4 χρόνων στις διοργανώσεις της ΕΣΠΕΔΑ .
Πριν απο το παιχνίδι θα απονεμηθεί στα κορίτσια μας απο την ΕΣΠΕΔΑ το Κύπελλο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσεως στο περσινό πρωτάθλημα όπως και τα μετάλλια τους .
Θα θέλαμε κοντά μας τους δύο προπονητές μας της περσινής περιόδου ,τόσο τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη όσο και τον Σωκράτη Μαρμαρινό που κοπίασαν ώστε η ομάδα μας να φθάσει εντέλει μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος .
Ο Σωκράτης έχει αγώνα με τον Φοίνικα και δεν τον περιμένουμε --καλή επιτυχία ''Σοκ''--αλλά ο Μανώλης ,εάν προλάβει απο την προπόνηση με την Αρτέμιδα ,θα μας ευχαριστήσει εάν είναι κοντά μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ