Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Δίκαιη ήττα για τον Πορφύρα στο Αιγάλεω με 3-1 σετ

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα στο Αιγάλεω απο την ομώνυμη ομάδα με 3-1 σετ .Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και το Αιγάλεω άξιζε την επικράτηση του .
Ενδεχομένως να ήταν διαφορετική έκβαση του αγώνα εάν καταφέρναμε να κερδίσουμε το τρίτο σετ το οποίο κρίθηκε με 32- 30 υπέρ του Αιγάλεω αφού πρώτα χάθηκε πέντε φορές το πλεονέκτημα που είχε στο σκορ ο Πορφύρας .Αλλά με τα ''εάν '' και τα ΄΄ίσως '΄ δεν υπάρχει αθλητισμός .Αυτά είναι για τους πολιτικούς ,τους δικηγόρους και τους αστρολόγους .
Αναγνωρίζουμε ότι σε ένα σπουδαίο ματς οι δύο ομάδες  τα έδωσαν όλα ,με πάθος και αυτοθυσία ,αλλά ,η νίκη πήγε στην ομάδα που είχε καλύτερες αντιδράσεις και καθαρό μυαλό στα πιο κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης .
Το βόλει είναι δίκαιο άθλημα κι ακόμα κι όταν κρίνεται στις λεπτομέρειες ,κάποιος έκανε κάτι καλύτερα ή ψυχραιμότερα απο εσένα .
Η ατμόσφαιιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική και πράγματι βοήθησε ώστε να γίνει ένας αγώνας που ευχαρίστησε τους θεατές .
Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε με την προοπτική να γίνουμε ΟΜΑΔΑ .
Μη ξεχνάμε ότι πρέπει να μάθουμε να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι κι ότι στις ήττες χάνουμε όλοι μαζί κι η ευθύνη είναι κοινή .Απλώς ,καθένας και καθεμία πρέπει πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι υπάρχει μερίδιο στην αποτυχία για όλους και όλες .
Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω για την επιτυχία του .
Τα σετ 25-23 ,17-25 ,32-30 και 25-21 .
Διαιτητές Μιχαήλογλου ,Βλάχος .Κράτησαν με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι .Ηταν αδύνατο να αποφύγουν τα λάθη αλλά μπράβο τους γιατί είχαν μία πολύ καλή διαιτησία . 
Α.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ ( προπονητής Σταύρος Νάτσης )      Μπούρμπη , Δήμα ,Καράκου ,Μιχαλοπούλου ,Τσαρακλή ,Σαμπάνη ,Χριστοφόρου(λ),Καμπόλη ,Λαμπιτσάκη .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ( προπονητής Γιάνννης Μπογιατζόγλου )    Γρηγορίου ,Χαλβατζή ,Μπαλλή ,Θεοχάρη ,Τσαπούρη ,Χατζηκωνσταντή ,Γκούρα(λ) , Τζούλου ,Χρήστου ,Φίκαι .